Nysgjerrig på prosjektet? Meld interesse for Mjøskanten og bli holdt oppdatert.

Boligtyper

24 Leiligheter

Solgt

0/24

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Soverom

2 - 3

Størrelse

67 - 93 m2

Velkommen til Mjøskanten

I Mjøskanten kjøper du ikke bare en leilighet. Du kjøper en måte å leve på. Ikke bare har du Mjøsa rett utenfor stuevinduet, men du har også et vell av aktiviteter og tilbud rett rundt hushjørnet. Det er rett og slett som å bo midt i naturen - midt i byen. Og med parkering i carport og toget bare noen minutter unna, får du enkel tilgang til mer av både natur og by om du skulle ønske det.

Kvalitetsprosjektet med de 48 unike leilighetene får en fin planløsning for alle målgrupper. Her kan du velge mellom leiligheter fra 71 BRA til 102 BRA kvadratmeter med henholdsvis to eller tre soverom. På den 14 kvadratmeter store terrassen kan du nyte den fantastiske utsikten. Rommene har store panoramavinduer som gir boligen luftighet og unike lysforhold. Dette skaper en god atmosfære hvor det blir lett å trives. Byggene blir oppført i treverk, løsningene er flotte og mulighetene for tilvalg er gode. Gulvene i leilighetene er av lys en-staves eikeparkett som standard, med hvite kvadratiske fliser på bad og våtrom.

Kjøper du en av leilighetene i Mjøskanten, trenger du ikke å klippe så mye som et gresstrå eller luke et eneste bed. Likevel kan du nyte utelivet til det fulle enten du nyter panoramautsikten over Mjøsa fra egen terrasse eller rusler bort i den fantastiske Mjøsparken rett ved.

Utforsk Mjøskanten byggetrinn

Prosjektoversikt for Mjøskanten

Kopiert til utklippstavle
Besøk prosjektets nettside

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Camilla Lund

Meld interesse for Mjøskanten

Meld interesse for prosjektet og bli holdt oppdatert.

Felter merket med * er obligatoriske.

Eiendom.no er den første boligportalen kun for nybygg