Boliger

18 Leiligheter

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Solgt

4/18

Soverom

1 - 4

Størrelse

48 - 81 m2

Velkommen til Mjølfjell Grend

Salget er igang! Vi inviterer til visning hver lørdag gjennom sommeren fra kl. 14-16 med servering av pizza! Drømmer du om ditt eget sted på fjellet? Et sted du kan senke skuldrene, nyte flott natur med det ferskeste vann i den friskeste luft? Da er dette noe for deg! Mjølfjell Grend ligger i et område med fantastisk turterreng og natur rett utenfor balkongen; opplev alle de fire årstider i sin fulle prakt!

Mjølfjell Grend har endelig åpnet opp for salg med en attraktiv portefølje av 18 populære fritidsleiligheter med forskjellige planløsninger. Første salgstrinn er Ørneberget (blokk 2) og Kleivafjellet (blokk 3). Leilighetene er arkitekttegnet og får en gjennomgående god standard, som er godt tilpasset den enkelte kjøper. Prosjektet ligger seg i nasjonalromantiske omgivelser, med utallige aktivitetstilbud og over 50 fjelltopper å bestige, forskjellige skiløyper, fantastiske fiskevann i umiddelbar nærhet og mye mer!

Med nok av aktivitetstilbud, vil også tilbudet stå høyt for de som ønsker å tilbringe hytteturen i leiligheten eller på felles områdene. Du vil få tilgang til badestamp og sauna, perfekt å oppholde seg i etter et kaldt bad fra badeplassen i den eventyrlige elven som renner forbi komplekset. Kafeen Tusser & Troll vil holde åpent i sesong og tilbyr en koselig atmosfære med hyggelig bevertning av enkel mat og lokalt brygg. Overnattingsstedet Mjølfjell Lodge med plass til 25 personer, vil være tilgjengelig for eiere og deres familie og venner.

I Mjølfjell Grend får du muligheten til skape din drømmeleilighet og sikre at leiligheten passer din identitet. Sammen med interiørarkitektene på Bruket har vi satt sammen lekre farger og sikret en helhet gjennom hele fritidsleiligheten. Det gis tre fargevalg til hver av enhetene; "Rjoåni", "Ljosani" og "Raundalselven". Med dette ønsker vi å gjenspeile fargespekteret fra tre av elvene i området. Se eksempler under bilder.

Leilighetene bygges i slitesterke materialer og skal få et unikt og moderne hyttepreg. Dette er et gjennomgående konsept som gir en naturlig balanse og som flyter med den norske naturen som omringer prosjektet. Dette er for de som ønsker drømmen oppfylt om en moderne og praktisk fritidsleilighet som gir hyttestemningen på fjellet. Med tilvalg og endringer kan du også få det akkurat slik du ønsker det! Samtidig vil du med en ny leilighet få lave vedlikeholdskostnader, frigjort tid til alt du egentlig ønsker å bruke fritiden din på og nyte livet på fjellet.

Leilighetene leveres med lekkert kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Electrolux. Du kan velge mellom to ulike typer og fargene: Sand eller Mørk grå.

Leilighetene har tilgang til sauna og utendørs badestamp, felles stue/oppholdsrom, parkeringsplass og ski/sykkelstall og vaskerom Det opparbeides fellesområder med grillmuligheter, sauna og badestamp. I tillegg blir det bocciabane på et av fellesområdene. Ved elven er det en fin bålplass med tilhørende gapahuk.

Omtrent 180 meter ovenfor Mjølfjell Grend ligger Ørneberget stasjon og gir tilgang via Vossebanen til Bergen, Voss og Myrdal, og indirekte adganger til Østlandet via Myrdal eller Voss. Rutetider finnes på vy.no

Her kan du virkelig senke skuldrene og nyte en helt unik fritidsleilighet!

Enheter i Mjølfjell Grend

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Tina Elise Beisland

Tina Elise Beisland

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg