Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Mistel Park Leiligheter Trinn 2

Nye 4- roms leiligheter med vannbåren varme - Garasjeplass i kjeller med heisadkomst - Overtakelse etter avtale - Velkommen til visning!
Pris

kr 6 637 462 - 9 340 732

Størrelse
105 - 121 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

7/30

Boligtype

Leiligheter

Soverom

3

Om prosjektet

Nå er andre byggetrinn med leiligheter i Mistelpark godt igang. Her bygges det 30 nye boliger fra 54 til 128 kvm, med store balkonger og flotte planløsninger.

Velkommen til et helt nytt nabolag på toppen av Holmestrand, med grønne omgivelser og nærhet til alt.
Den store, solrike og grønne parken på fem mål blir selve hjertet i dette nye nabolaget. Etter vår mening gjør den at de som velger å flytte hit får mye mer enn en bolig. Her vil det være ballslette med mål, treningsfelt med apparater, store trær, lekeplasser med klatreanlegg, slakkline, bordtennisbord, benker, belysning, gang- og sykkelsti og festplass. Rett og slett en arena for alle mulige typer sosial aktivitet. Beliggenheten på toppen av Holmestrand skaper også flotte solrike omgivelser. Slike kvaliteter gjør Mistelpark til mer enn et sted å bo. Det blir et levende og aktivt nabolag hvor man vil møtes, omgås, leke, slappe av og ha alle muligheter til å være en del av et fellesskap. Blant annet vil det i p-kjelleren til leilighetsbyggene bli satt av egen plass for bilvask, samt at det vil finnes en tilhenger som blir tilgjengelig for utlån til beboere.

Andre byggetrinn med leiligheter i Mistelpark vil bestå av 30 leiligheter fordelt på 2 bygg, som er på 3 og 4 etasjer. Dette gir gode lysforhold og store solrike terrasser. Under bebyggelsen bygges ett felles garasjeanlegg med boder med innkjøring langsmed BYGG B. Adkomst til leilighetene skjer via heis eller trapp i hvert bygg. Leilighetene vil være 2-4 roms og varierer i størrelse fra 54 til 128 kvadratmeter. Last ned prospekt eller se vår boligvelger på - www.mistelpark.no

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt i perioden fra 2. kvartal til 3.kvartal 2023. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse.

Beliggenhet

Mistelpark ligger sentralt til på platået over Holmestrand ved Eikelund. Fra Holmestrand sentrum følg skilting mot E18 opp mot platået. Etter ca. 1 km ta avkjøringen til venstre videre mot E18, gjennom Grefsrudtunnelen, og til venstre i første rundkjøring inn på Våleveien. Ved neste rundkjøring ta til venstre inn på veien Eikelund og fortsett 100m til Mistelpark. Fra E18 følg skilting til Holmestrand og ta til høyre i rundkjøringen.
før Grefsrudtunnelen, inn på Våleveien. Ved neste rundkjøring ta til venstre inn på veien Eikelund og fortsett 100m til Mistelpark. Adresse pt er Eikelunden 3.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en bod og en parkeringsplass i felles parkeringskjeller til hver leilighet. Dersom det er aktuelt å kjøpe ekstra garasjeplass, opplyses dette i kjøpetilbudet. Det gjøres oppmerksom på at det kun er et begrenset antall ekstra plasser som kan kjøpes.

Boder

Egen bod i garasjeanlegg og innvendig bod.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Boligen er nå ferdigstilt og selges etter avhendingslovens normalordning.

Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i fellesskap er inntatt i salgsoppgaven, og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningskyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen, og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i enn viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtagelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

GARANTI

Eiendommen ble ferdigstilt 19.06.2023, og selges som ledd i næringsvirksomhet. Hvis eiendommen selges innen 6 mnd. etter ferdigstillelse*, og kjøper er å anse som forbruker, vil selger stille oppfyllelsesgaranti overfor kjøper iht. § 12 i bustadoppføringsloven. Garantien skal være på min 5% av kjøpesummen, og vare frem til 5 år etter at boligen var ferdigstilt*. Garantien skal stilles straks avtale er inngått, dvs. ved budaksept, og det kan ikke kreves at kjøper innbetaler hele eller deler av kjøpesummen før garantien foreligger. *Boligen anses som ferdigstilt når den faktisk er ferdig (=alt arbeid er fullført), uansett om det foreligger ferdigattest eller ikke.

Når kjøper ikke er forbruker:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er»., og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. §3-9, 2 pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye gjelder også for kjøpere som ikke er forbrukere.

Diverse

Boligen er nå ferdigstilt og selges etter avhendingslovens normalordning.
Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i fellesskap er inntatt i salgsoppgaven, og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Kabel-TV
Garasje
Utsikt
Bredbånd
Sentralt
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Mistel Park Leiligheter Trinn 2, 3083, HOLMESTRAND
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Bård Johnson
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!