Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image
location iconLILLESTRØM
Alle enheter solgt

Meierikvartalet Salgstrinn 2

Meierikvartalet - Tårnhus 2, siste sjanse! - 1 Innflyttingsklar toppleilighet 129 m2 i 17. etg.

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

0/71

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Tårnhus 2, med sine 19 etasjer, utgjør 2 salgstrinn i det populære boligprosjektet Meierikvartalet på Lillestrøm.

Meierikvartalet er fullspekket av detaljer. Og i tillegg til fantastiske leiligheter med vannbåren gulvvarme, kjøkkeninnredning fra anerkjent leverandør, enstavs eikeparkett og lavenergi integrerte hvitevarer, er dette bare noe av det kjøperne kan glede seg til:

Kvartalet, Takhagen og Tuftepark
Som beboer i Meierikvartalet har man "alt" man trenger rett i nærheten. Det skal etableres næringsarealer i alle prosjektets 1. og 2. etasjer som skal fylles med butikker, restauranter, cafeer. I dette kvartalet kan man både bo, handle, spise, oppleve og nyte.
At også utearealene vil få lekker finish gjør gleden av å bo i Meierikvartalet om mulig enda større. Her kan man rusle blant koselige gågater, torg og plasser.

Den private takhagen, som strekker seg mellom to av tårnhusene (plan 3) vil være eksklusiv for beboere i Meierikvartalet, og vil bli pent opparbeidet og vedlikeholdt slik at det alltid skal være hyggelig å benytte seg av sin egen lille grønne oase midt i byen.

Å bruke Tufteparken som skal anlegges øst i kvartalet mot jernbanen vil være en hyggelig aktivitet for både liten og stor. Selve Tufteparken består av ulike fastmonterte utendørselementer som kan benyttes i trim/treningssammenheng.

Valgfri stil og tilvalg
Interiørarkitekt har satt sammen et mørkt og et lyst konsept på bad, kjøkken og vegger. Velg mellom disse kostnadsfritt. Kjøper du tidlig i byggeprosessen, kan du også sette ditt personlige preg på boligen ved å gjøre andre innrednings-, material- og fargevalg enn det som ligger i konseptene, mot et tillegg i prisen.

Bilpool
Meierikvartalet ligger få minutters gange fra togstasjonen på Lillestrøm. Hvis man bor her vil behovet for egen bil trolig reduseres kraftig, og hva er bedre da enn å heller leie bil de gangene behovet oppstår? Bilpoolen vil være lokalisert i parkeringsanlegget som ligger under hele kvartalet, og være tilgjengelig for alle beboerne i kvartalet.

Smarthus
Leilighetene i Tårnhusene er tilrettelagt for fremtidens måte å leve på, der stemmestyring og smarte produkter vil bli stadig viktigere. Allerede når du signerer kontrakt, får du en Google Home Mini, som er en såkalt smart-høyttaler
med masse nyttige funksjoner. Fra første dag kan du styre lyset i gangen med
din egen stemme og svare på porttelefonen og styre gulvvarmen ved hjelp av mobilen.

Selskapslokaler og leilighet
Skal man feire jubileum, arrangere selskap til barnedåp, eller be alle vennene til hyggelig lag har man som beboer i Meierikvartalet en eierandel i, og mulighet til å leie, selskapslokalet med tilhørende kjøkken og garderobefasiliteter som ligger i kvartalet. Og for de som av og til har mye besøk vil man etter samme opplegg som for selskapslokalene ha mulighet til å bestille og leie en ekstra leilighet.

BREEAM-NOR sertifisert og grønt boliglån
BREEAM-NOR er en forholdsvis ny måte å miljøsertifisere bygg på og handler om å tenke miljø gjennom absolutt hele byggeprosessen - helt fra planleggingen starter og frem til innflytting. Med dette som bakgrunn har DNB Bank besluttet at beboerne i Meierikvartalet som benytter lånetilbud fra banken skal tilbys bankens beste rente - gjennom et såkalt grønt boliglån. Megler vil henvise interessenter som er interessert i å benytte seg av denne muligheten.

Se www.meierikvartalet.no for mer informasjon og boligvelger.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leiligheten er klar for overtakelse.

Beliggenhet

Meierikvartalet ligger parallelt med nedre del av Storgata i Lillestrøm. Kvartalet strekker seg fra rundkjøringen ved jernbaneundergangen i sør til Sørumsgata (tidl. Nittedalsgata) i Nord, og ligger langs Solheimsgata i Vest. Mot øst er det jernbanen som avgrenser kvartalet. Kvartalet ligger få minutters gange fra Lillestrøm stasjon (tog) og busstasjonen, som begge er knutepunkt for det aller meste av kollektivtrafikk på Romerike, samt stoppested for Flytoget.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Garasjekjeller vil bli etablert som et felles anlegg for boliger, handel og kontorer i kvartalet. Boligparkeringen vil bli adskilt med egen bom. Det vil være mulighet for å kjøpe p-plass for noen av boligene i kvartalet. Se nærmere informasjon om dette i prisliste. P-plassene blir i parkeringssystem. Minimumsmålene pr plass er opplyst å bli:
Vekt: 2300 kg
Minste høyde: 185 cm
Minste lysåpning ved gjennomkjøringen: 230 cm / plattformbredde: 250 cm
Minste billengde: 500 cm

Selger forbeholder seg retten til å eie og fritt disponere usolgte p-plasser etter ferdigstillelse av leilighetene.

P-plasser kan fritt leies ut eller selges.
Garasjeanlegget vil bli utbygget i flere etapper, og det gjøres oppmerksom på at kjøper av parkeringsplass må påregne at det tilbys midlertidig parkeringsplass inntil garasjeanlegget er ferdigstilt. Denne plassen kan være utvendig.
El-bil parkering/ladestasjon kan bestilles som tilvalg.

Boder

Det medfølger en sportsbod til hver bolig i underjordisk garasjekjeller.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen har ingen egen utleieenhet, men kan fritt leies ut.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Meierikvartalet Salgstrinn 2, 2001, LILLESTRØM
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter
Kopiert til utklippstavle

Dette prosjektet er utsolgt, men meld din interesse og bli kontaktet med informasjon om andre liknende prosjekter som kan være av interesse for deg. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!