Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Marmælen 124 -132

NORRØNA BOLIGPARK | Heimdall - byggingen har startet. Fortsatt ledige leiligheter, noen som passer for deg?
Pris

kr 5 913 562 - 7 913 292

Størrelse
78 - 83 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

3/35

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Heimdall er sjuende byggetrinn i flotte Norrøna Boligpark, beliggende på vestsiden av Tromsøya med optimale solforhold. Heimdall har 35 leiligheter, med størrelser fra 36 til 173 kvm. For at så mange som mulig skal finne akkurat den leiligheten som passer seg, har vi hele 12 forskjellige leilighetstyper; alt fra effektive små toroms, via romslige treroms, fireroms med takterrasser, og til toetasjes «town house» (rekkehus i blokk) perfekt for barnefamilier.

Vi har også leiligheter med utleiemulighet. Alle leilighetene får egen markterrasse eller balkong, mange sågar to, fordi de aller fleste leilighetene er gjennomgående. Noen av boligene, blant annet rekkehusene, har separat inngang med en hageflekk foran eller bak.

Heimdall har to fellesinnganger, hver med eget trapperom og egen heis. På den måten får vi et lite antall leiligheter pr. etasje, noe som gjør at vi slipper lange korridorer. Fra garasjeanlegget under blokka kan du ta heisen opp, nesten rett inn i leiligheten.

Se mer informasjon på vår hjemmeside www.norrona-boligpark.no

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Selger har igangsatt bygging. Ferdigstillelse av prosjektet er planlagt til senest 01.05.2023.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra Selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Beliggenhet

Norrøna Boligpark har en sentral beliggenhet i naturskjønne omgivelser. På sommerstid innbyr Tromsømarka til mange ulike fritidsaktiviteter, som fotturer, sykling og bading for å nevne noen. Utover høsten er det muligheter for sopp- og bærturer, og på vinterstid ligger skiløypene rett utenfor døra. Prestvannet, som er lokalisert bare en kort femminutters spasertur unna Norrøna Boligpark, er et av byens aller fremste rekreasjonsområder, og også et yndet sted å betrakte nordlyset. Samtidig som naturen er tett på, er både byens pulserende sentrum og Jekta Storsenter, med sine 120 butikker, bare en kort spasertur unna. Via lysløypa, som starter 200 meter fra Norrøna, kan du gå, sykle eller bruke skiene til å komme deg raskt til UNN og Universitetsområdet.

• 350 meter til Prestvannet
• 550 meter til Norrøna Barnehage
• 900 meter til Prestvannet skole
• 1,3 kilometer til Charlottenlund aktivitetspark
• 2,5 kilometer til Templarheimen; Tromsøbadet, turnhallen, Tromsøhallen mm.

• 100 meter til nærmeste busstopp, rute 28 og 40.
• 4 min. busstur til Jekta Storsenter
• 7 min. busstur til sentrum
• 15 min. busstur til UNN

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Heimdall skal oppføres på eiendommen gnr 118, bnr 1455 i Tromsø kommune.
Sameiets tomt vil bli fradelt fra denne eiendommen, og tomtearealet er ikke fastsatt. Tomten kan begrenses til å kun omfatte bygningskroppen.

Det blir underjordisk garasjeanlegg med parkeringsplasser og sportsboder.

Fellesarealer, herunder felles trappeganger, heis, rømningsveier, felles bodanlegg samt fasader, herunder balkonger, terrasser mv. ferdigstilles av selger samtidig med boligene.

Utomhusarealene tilhørende det enkelte bygg og sameie i byggetrinnet ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av uteareal utenfor boliger i 1. etasje vil bli. Dette planlegges søkt organisert som tilleggsdel til Kjøpers boligseksjon, men kan bli organisert på annen måte dersom dette er hensiktsmessig.

Øvrig utomhusareal vil bli overskjøtet til Norrøna Boligpark Velforening når hele utbyggingen av Norrøna Boligpark er ferdigstilt. Velforeningen har driftsansvaret for utearealene selv om overskjøting av eiendommene ikke er gjennomført
Sameiets tomt vil bli fradelt fra denne eiendommen, og tomtearealet er ikke fastsatt. Tomten kan begrenses til å kun omfatte bygningskroppen.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Hver leilighet har rett til kjøp av én bruksrett til parkeringsplass i garasjeanlegget. Parkeringsplassen kan kjøpes for kr 270.000 pr. plass. Retten må benyttes innen innflytting. Dersom kjøper ikke ønsker å benytte seg av retten til kjøp av parkeringsplass, vil selger gi retten til andre kjøpere i byggetrinnet, eventuelt andre kjøpere i boligområdet dersom ingen av kjøperne i byggetrinnet vil kjøpe. Selger kan også, dersom ingen kjøpere i boligområdet ønsker å benytte retten, gi retten til andre.

Boder

Til hver leilighet medfølger én sportsbod plassert i garasjeanlegget. Ekstra boder kan kjøpes.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut iht. bestemmelsene i eierseksjonsloven og ev. vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Noen av boligene har utleieenheter, se prisliste.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Fasiliteter

Kabel-TV
Hage
Turterreng
Heis
Garasje
Utsikt
Balkong
Bredbånd
Sentralt
Takterrasse

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Marmælen 124 -132, 9016, TROMSØ
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Katharina Kråkstad
Katharina Kråkstad
Markedsansvarlig / Eiendomsmegler
Kontakt
Marita Solli Nilsen
Marita Solli Nilsen
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!