Maritoppen

Splitter nye rekkehus på Maritoppen!

kr 5 425 839

Maritoppen

Kiserødveien 67 J S

Boliger

12 Leiligheter

Eieform

Andel

Status

Til salgs

Tilgjengelig

12/16

Soverom

3

Størrelse

145 m2

Velkommen til Maritoppen

Vi bygger nå 16 splitter nye rekkehus på Maritoppen, som ligger akkurat passe landlig, men også sentralt til i Sandefjord. Rekkehusene på Maritoppen ligger høyt og usjenert bare fire kilometer fra Sandefjord sentrum. Perfekt for deg som både ønsker en litt landlig følelse, samtidig som du kan glede deg over alt den koselige kystbyen har å by på.

Hvert rekkehus er på 145 kvm BRA, fordelt på tre etasjer. I underetasjen ligger garasje, bad/vaskerom, sportsbod og teknisk rom, i første etasje finner du et stort og luftig allrom som huser stue og kjøkken, mens andre etasje byr på tre flotte soverom, bad/WC og en herlig loftstue. Denne kan for eksempel brukes som tv-stue, hobbyrom eller lekerom. Alle rekkehusene har så klart både stor markterrasse som er delvis overbygd og balkong.

Både dagligvareforretning, barnehage og barneskole ligger i kort gangavstand fra Maritoppen, og er du glad i å trene er det fint å vite at det også er kort vei til treningssenteret. Du har både skogen og sjøen i nærheten, og området byr på en mengde fine turstier og rekreasjonsmuligheter. Det fine med å bo på Maritoppen er at du ikke trenger å velge mellom å bo i byen eller ute på landet, du har begge deler i nærheten – akkurat når du vil.

Enheter i Maritoppen

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Stian Dursett

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg