Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Margarinfabrikken Park

Margarinfabrikken Park - takterrasse, elektrisk delebil, felles lokale for selskaper og gjester, ulike type størrelser med gode planløsninger - Lillehammer sentrum!
Pris

kr 2 454 069 - 9 842 383

Størrelse
28 - 115 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

39/42

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Velkommen til Margarinfabrikken Park! Salgstrinn 1 av prosjektet tilbyr en god variasjon av boligtyper fra 1- 4-roms leiligheter fordelt over 5. plan - her vil alle kunne finne en bolig som passer sitt behov. Her bor man komfortabelt til med heis fra garasjeanlegget opp til hvert plan, med videre adkomst til leilighetene via svalgang. Noen få leiligheter har adkomst via innvendig fellesarealer, se plantegninger for orientering. Det vil være felles takterrasse i byggets 6. etasje hvor det er både felles- og private soner. Takterrassen innbyr til sosiale sammenkomster og har en flott utsikt over nærliggende områder. Alle leilighetene vil fremstå moderne med tidsriktige farge- og materialer, både i form av interiør og eksteriør. Leilighetene leveres med 1-stavs eikeparkett på gulv i alle tørre rom, fliser av 60x60 cm i mørk farge på baderom og fliser av 5-x cm i dusjsone. Leiligheter på 40 kvm BRA eller mindre leveres med 3-stavs eikeparkett. Kjøkken leveres i svart innredning fra HTH, laminat benkeplate og integrerte hvitevarer. Vegger sparkles og males med farge valgt av kunde. Se leveransebeskrivelse for detaljer.

Med Margarinfabrikken Park sin sentrale plassering er man i gåavstand til alt Lillehammer har å by på. I nabobyggene ligger både Rema 1000, bakeri og restauranter. Her kan man velge om man vil ta med seg lunsjen på terrassen, i parken eller gå på restaurant. Et par kvartaler unna ligger gågata og togstasjonen, mens bussen kjører forbi bygget og tar deg med til Hunderfossen familiepark og Hafjell.

Ved valg av leilighet kjøper man en livsstil. I Margarinfabrikken Park skal man kunne nyte det beste av fasilitetene i sentrum, en enkel hverdag, 360 graders utsikt og moderne leiligheter. Prosjektet er rettet mot de som ønsker å bo i byen og som ikke vil bekymre seg for vedlikehold og uforutsette utgifter. Det er kort vei til alt, to elektriske biler som du kan leie, elbil ladere på alle parkeringsplasser, store arealer for uteliv, tog og buss rett i nærheten, vaktmestertjenester, ordnede forhold i sameiet og til slutt gode leiligheter.

Ta kontakt med megler for en gjennomgang av prosjektet og for å finne din nye leilighet.

Boligvelger finner du på prosjektets hjemmeside: www.margarinfabrikkenpark.no.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligene tilhørende salgstrinn 1 planlegges ferdigstilt i perioden fra januar 2024 til april 2024 under forutsetning om vedtak om igangsetting innen utgangen av 3.kvartal 2022.

Boligene tilhørende salgstrinn 2 planlegges ferdigstilt i perioden fra august 2024 til november 2024 under forutsetning om vedtak om igangsetting innen utgangen av 3.kvartal 2022.

Dette gjelder ikke som en bindende frister for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle Kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist iht. bustadoppføringslova.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum en måned før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i Bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.?

Ca. 14 dager før overtakelsen vil selger innkalle til en forhåndsbefaring hvor det føres protokoll. Hver kjøper vil ved overtakelse få overlevert dokumentasjon for forvaltning, drift og vedlikehold, en såkalt FDV-rapport.

Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra Selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fellesarealer, herunder felles trappeganger, heis, rømningsveier, boder samt fasader, herunder balkonger og terrasser mv. ferdigstilles samtidig med boligene.

Deler av utomhusarealene ferdigstilles samtidig med overtakelse av salgstrinn 1, mens resterende ferdigstillelse av ved prosjektslutt eller så snart årstiden tillater det.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av uteareal utenfor boliger i 1. etasje vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år).

På eiendommen vil det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/tv/telefon og ev. andre ledninger. Disse ledningene som går over eiendommen, vil også være i sameie med andre tilliggende eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Leilighetene leveres uten parkeringsplass. Garasjekjelleren har 44 parkeringsplasser, fordelt på begge salgstrinn. Utvalgte leiligheter kan kjøpe parkeringsplass til fast pris, se prislisten. Det vil være noen ekstra plasser tilgjengelig som kjøperne av leilighetene uten parkeringsrettighet kan sette seg på liste for å kjøpe.

Garasjeanlegget er etablert som et eget garasjesameie, Sameie Margarinfabrikken Park Parkering, bestående av de som eier parkeringsplass. Sameiet har egne vedtekter som kan fås ved henvendelse til megler. Bestemmelser om kjøp og salg av parkeringsplassen er regulert i vedtektene. Garasjekjelleren er organisert som en egen sameieseksjon, og kjøperne av parkeringsplass vil få tinglyst en ideell andel av sameieseksjonen samtidig med leiligheten.

Det blir organisert 2 delebiler med plassering i indre gård. Delebilene driftes av Overordnet Sameie, mens kostnadene belastes overordnet sameie og brukerne direkte.

Parkeringsplassene i kjeller blir tilrettelagt for elbil med en ladeplate tilhørende hver parkeringsplass. Kunden må ta kontakt med valgt leverandør for å få tilsendt selve kontakten som kobles på ladeplaten. Forbruk faktureres seksjonseier direkte fra eget selskap. Kostnader er ikke fastsatt på salgstidspunkt.

Selger tar forbehold om å fordele parkeringsplasser og boder.

Gjesteparkering er vanlig gateparkering og evt. på parkeringsplasser tilhørende næringsdel etter nærmere avtale mellom Sameiet og Næringen.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Margarinfabrikken Park , 2615, LILLEHAMMER
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Stine Enger Strand
Stine Enger Strand
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Merete Fjeldavlie
Merete Fjeldavlie
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!