Nysgjerrig på prosjektet? Meld interesse for Malerhaugveien 28 og bli holdt oppdatert.

Boligtyper

79 Leiligheter

Solgt

56/79

Eieform

Cooperative

Status

Til salgs

Soverom

1 - 3

Størrelse

52 - 112 m2

Velkommen til Velkommen til Malerhaugveien 28!

Prosjektet består av flotte 2- til 4-roms leiligheter med BRA på 37,5-119 kvm, noen med egen hybel med mulighet for utleie. Alle leilighetene har som standard vannbåren gulvvarme, felles takterrasser og hyggelig felles uteareal. Noen leiligheter har mulighet for kjøp av parkeringsplass, alle med elbil-lader. Meget sentralt og populært boligområde i spennende utvikling – kort vei til alt Oslo har å by på!

Leilighetene selges til fastpris, og det er nå løpende mottak av bud etter «førstemann til mølla-prinsippet».

Blant de 79 borettslagsleilighetene vil flere få balkong med flott utsikt og gode solforhold, og noen vil også få mulighet til kjøp av parkeringsplass med elbil-lader i garasjeanlegg. Alle leilighetene vil ha kvaliteter som blant annet enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, kjøkken fra HTH og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det vil også bli lagt vannbåren gulvvarme på alle bad. Alle leilighetene vil få tilgang til felles takterrasse hvor det vil bli lagt opp til flere «private» soner.

Fra Malerhaugveien 28 vil det være mulig å sykle til det meste – det leveres derfor sykkelstativ ute, men det er også satt av plass til sykler i et eget rom i garasjen. Alle leiligheter under 50 kvm får en sportsbod på minimum 2,5 kvm, og leilighetene over 50 kvm vil få en sportsbod på minimum 5 kvm. For å kunne tilpasse leiligheten til din stil har vi satt sammen tre konsepter som sikrer en gjennomgående helhet i interiøret i boligen.

Ønsker du å bo i en ny leilighet med mange gode kvaliteter og som ligger sentralt til med alt i umiddelbar nærhet – da er dette prosjektet for deg. I Malerhaugveien 28 vil du finne en leilighet som passer deg og dine behov.

Utforsk Malerhaugveien 28 byggetrinn

Prosjektoversikt for Malerhaugveien 28

Kopiert til utklippstavle
Besøk prosjektets nettside

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Anders Winther

Meld interesse for Malerhaugveien 28

Meld interesse for prosjektet og bli holdt oppdatert.

Felter merket med * er obligatoriske.

Eiendom.no er den første boligportalen kun for nybygg