Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Løveskogen 72

USBL presenterer 8 nye, romslige leiligheter i trivelige Tjølling - Midt i naturen, men likevel sentralt - SALGET IGANG!
Pris

kr 3 572 932 - 3 672 932

Størrelse
63 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

8/8

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Beliggenhet

Er du kjent i området fra før, vet du at Tjodalyng i Tjølling ligger flott til mellom byene Larvik og Sandefjord, i Vestfold og Telemark fylke. Tjølling er en bygd i Larvik kommune, og kan skilte med en lang og vakker kystlinje med idyllisk skjærgård, herlige strender og barnevennlige badeplasser. Her finner du vakre Viksfjord, samt Kjerringvik og Ula med sine fantastiske badestrender. Dette er populære utfartsområder om sommeren.

Tjølling ligger mellom Numedalslågen og Sandefjordsfjorden, og dette er et område med en lang og spennendehistorie. Stedet byr blant annet på mange fornminner fra vikingtiden. Her lå vikingbyen Kaupang, som gjerne omtales som Norges eldste by.Tjølling har et godt kollektivtilbud slik at du enkelt og behagelig kan reise miljøvennlig i området, enten du skal til Larvik eller Sandefjord, eller har planlagt tur inn til hovedstaden.

Når du bor i Løveskogen har du kort vei til matbutikker, apotek, skoler og barnehager, kollektivtransport og andre servicetilbud. Det er ekstrafint for deg med barn å ha barnehager og skoler i nærheten, det gir en trygghet i hverdagen. Du bor også rett ved flotte turområder. Løveskogen er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt og med alt du trenger lett tilgjengelig, i tillegg til vakker natur, skog og sjø.

Fra Tjodalyng til Oslo sentralstasjon tar det snaue 1 time og 40 minutter i bil. Ønsker du å reise medkollektivtransport, kan du hoppe på bussen fra Tjodalyng til Sandefjord, og så ta direktetoget fra Sandefjord inn til hovedstaden. Vil du reise sørovertil Kristiansand, går det også tog og buss. Kjører du selv, tar turen til Sørlandet deg i underkant av tre timer.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Uteområdet opparbeides med plen, noe beplantning/buskfelt og gangstier. Adkomst til boligene i 1. etasjevil bli med asfalterte gangstier og støpt plate foran inngangsdører. Adkomst fra hovedvei frem til parkeringsanlegg og inngangspartier vil bli asfaltert. «Grøntområdet» tilsås med plenfrø. Brukerne av disse grøntarealene er forpliktet til å vanne tilstrekkelig for at plenen skal gro. Utomhusarbeider kan ferdigstilles etter innflytting, avhengig av årstid. Plener blir opparbeidet, og veier og plasser asfaltert rundt hver enkelt bolig så fort været tillater det etter overtakelse.

Parkering og garasje

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Diverse

Det leveres støpt plate for eventuell fremtidig etablering av garasje. Dette kan bestilles som tilvalg, gjeldende alle leiligheter bortsett fra leilighet nr. 2.Det leveres tomrør for trekking av kabel for elbil-lader. Det tas forbehold om kapasitet i hovedstrømnettet.

Fasiliteter

Balkong
Kabel-TV
Garasje
Bredbånd
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Løveskogen 72, 3280, Tjodalyng
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Bård Johnson
Bård Johnson
Prosjektmegler
Kontakt
Lill-Iren Barth
Lill-Iren Barth
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!