Løveskogen

Nye boenheter i Tjodalyng!

Pris kommer snart

Løveskogen

Løveskogen

Boligtype

Leiligheter

Eieform

Andel

Status

Kommer for salg

Soverom

2 - 4

Størrelse

68 - 134 m2

Velkommen til Løveskogen

I Løveskogen planlegger vi å bygge 30 boenheter fordelt på 16 eneboliger, 12 leiligheter og en 2-mannsbolig. Det er et rolig og trygt nabolag med kort vei til Larvik og Sandefjord sentrum.

Boligene vil ha stor variasjon i størrelse. Her blir det 3-roms leiligheter fra 68 kvm, til eneboliger i rekke på 134 kvm, med 4 soverom, 2 bad og 2 stuer. I noen av boligene vil det også være mulighet for «loftstue» hvis du trenger et ekstra rom. Boligene har en gjennomtenkt og effektiv planløsning. Det vil være tilhørende carport til alle boliger, samt oppstillingsplasser i gårdsplass ved eneboligene. Boligene vil få et moderne og spennende preg med store vindusflater og arealeffektive løsninger. Det vil også være mulig å sette sitt eget preg på boligen via tilvalg.

Løveskogen er et meget familievennlig område. Her bor du i et rolig og trygt nabolag, med nærhet til barnehage, skoler, matbutikk, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud i umiddelbar nærhet. Tjølling er et sted med flott natur, fantastiske turområder, skjærgård og strender. Nærmeste nabo er Tjøllinghallen og Tjølling barnehage. Med andre ord et meget barnevennlig område. Løveskogen ligger ca. 9 minutters kjøretur fra Larvik sentrum og ca. 10 minutter fra bykjernen i Sandefjord, noe som gir nærhet til alt av bymessige fasiliteter.

Prosjektutbygger

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg