Boliger

80 Leiligheter

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Solgt

79/80

Soverom

4

Størrelse

86 m2

Velkommen til Linjekvartalet

Drømmer du om å bo i en splitter ny og toppmoderne leilighet? Da er du ikke alene. Flere og flere ser at de ønsker seg en enklere hverdag med mindre husarbeid og mer tid til overs. Samtidig vil man fortsatt ha tilgang til naturen og landlige områder. Det er derfor Romerike har vokst seg til å bli Norges mest populære boområde. Kommunene mellom Oslo og Gardermoen har alt man ønsker seg. Kort vei til byen med alle fasiliteter, men likevel med naturen utenfor døren.

Sørumsand, sentrum i tidligere Sørum kommune, har alt du trenger til det daglige. Samtidig tar toget deg raskt inn til Lillestrøm og Oslo, og midt i smørøyet reiser nå Linjekvartalet seg, som snart er klart til innflytting.

Selv om det er enkelt å pendle fra Sørumsand finner du også det meste du trenger rett utenfor døren. Nærsenteret har både butikker, apotek, Vinmonopolet og kafeer. Og noen minutter fra sentrum ligger Meierigaarden, et velkjent spisested og selskapslokale.

Sørumsand kan skilte med et aktivt idrettsliv, der Sørumsand idrettsforening har rundt 1500 medlemmer. I tillegg til organisert idrett er det flotte turmuligheter i området, der Norges lengste elv, Glomma, byr på mange fine områder.

Sørumsand og Linjekvartalet passer for både de som vil flytte fra hus og hage til noe mer praktisk, og for yngre som ønsker å bo sentralt og lett.

Enheter i Linjekvartalet

Besøk prosjektets nettside link iconboligvelger icon

Finn drømmeboligen

Gå til Boligvelger

link icon

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

TOM Z. BLIKMARK

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg