Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Lauvhovdnuten 4

Hytte med panoramautsikt og gode solforhold. Umiddelbar nærhet til ski-/rulleskistadion, alpint og akebakke! 12 senger.
Pris

kr 6 037 592

Størrelse
108 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

1/1

Boligtype

Fritidsbolig

Soverom

4

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Flott beliggenhet på Vegglifjell ved foten av Hardangervidda.
Lauvhovdnuten Lodge har her satt opp den estetiske hyttemodellen Langedrag, som er en moderne hyttetype hvor man har fokusert på en gjennomtenkt arealeffektiv planløsning og tidløs arkitektur.
Hyttetomten ligger på en høyde, et av det høyest liggende hytteområdene på Vegglifjell tett oppunder ca. 954 moh., og byr på praktfull utsikt og rause solforhold.
For å maksimalisere tomtens beliggenhet, har man valgt en hyttetype med store vinduer kombinert med åpne rom, og røstet himling i stue og kjøkken. Her får man en følelse av å være i ett med naturen.

Område:
Eiendommen ligger på populære Lauvhovdnuten, og er et nyere etablert hyttefelt.
Området ligger majestetisk til med god utsikt.
Vest for feltet stiger terrenget mot den høyeste fjellryggen i mot Telemark og Daggrønuten som et landemerke i bakgrunn. Sør for hytta ligger Lisetnatten.

Det er ca. 350 meter til oppkjørte skiløyper og ca. 600 meter (via internveien Friluftsparken på Lauhovd) til Vegglifjell skisenter med alpinbakke, akebakke og Killingdalen skistugu.
Her kan du ta heisen for å komme deg til snaufjellet for langrenn eller kiting.
Det er også ca. 700 meter fra hytta til en ny asfaltert lyssatt ski-/rulleskistadion som åpnet i fjor.

Beliggenhet:
I hjertet av Numedal - "Middelalderdalen" kan du ta dresintur langs Numedalsbanen, og oppleve stavkirke eller andre middelalderbygninger.
Numedal er det dalføret i Norge som har flest bevarte trebygninger fra Middelalderen. Strekning: mellom Veggli og Rødberg.

På sommertid er det tilrettelagt med sykkelruter og uendelige muligheter med merkede turløyper. Er man glad i å fiske, er det flere fine fiskevann i nærheten. Badeplass i Numedalslågen rett nord for Veggli sentrum med utendørsbasseng for barn og grillplass.


Hytta selges umøblert!
Hytta kan selges møblert, dette må evt. avklares i forkant av budaksept.
Lunt og behagelig innredet av interiørarkitekt. Møbler og interiør fra bla. Artwood og Halvor Bakke.
Vaskemaskin på bad tilhører et annet prosjekt, og kan ikke inkluderes i salget.Hytta inneholder:
Overbygget inngangsparti med adkomst mellom sportsbod og hyttas entré.
Åpen hall og gang, 4 soverom, to bad, åpen stue- og kjøkkenløsning + hems med takhøyde 1,88 m. og ca. 40 kvm gulvflate (inkl. to rom hvorav tv-hems og "sove"hems m/vindu). Hemsen er innredet, men tilfredsstiller ikke krav til beboelse ref. bl.a. takhøyden.
Sportboden er isolert på samme måte som resten av hytta, og fungerer fint som en smørebod.

Rom for rom:
Takoverbygget inngangsparti med støpt plate, kombinert steinsatt fasade og limtre 350 mm stående kledning beiset med Tjæralin farge Jernvitrol.
Downlights i himling.

Adkomst til isolert sportsbod og entré.

Sportsbod:
Isolert sportsbod med følgende overflater: fliser 30X30 mm på gulv, Låvepanel 14x120 mm. på vegger og i himling med farge Drivved grå. Det er sikringsskap i boden.
Dører: sort matt ytterdør til sportsbod. Dør til til entre er med glass og nøkkelfri lås (Easy Accsess).

Åpen og romslig entré med god plass til garderobeløsning:
Overflater: fliser 120X60 mm. i gulv, Låvepanel 14x120 mm. på vegger og i himling med farge Drivved grå.
Oppvarming: varme i gulv.
Dør: sort matt ytterdør er med glass, nøkkelfri lås (Easy Accsess).
Belysning: downlights.
Fra entréen er det adkomst til hems via sortmalt trapp.

Gang:
Arealeffektiv smakfull gang med skyvedører (kompaktdører med sort matt farge) til tre soverom. Dette gir en merkbart bedre utnyttelse av rommene.
Overflater: Saga parkett med farge Platinum som igjen står fint til fargevalget på vegger og i himling. Det er Låvepanel 14x120mm på vegger og i himling med fargen Drivved grå.
Belysning: downlights.

4 Soverom + hems.
Det er i dag 12 sengeplasser: to dobbeltsenger, to familiekøyesenger og to enkeltsenger. Sengene følger ikke salget, men kan avtales å følge salget etter nærmere avtale.
Fra hovedsoverom er det egen utgang til solrik langsgående terrasse med nydelig utsikt.
Overflater: Saga parkett med farge Platinum. Det er Låvepanel 14x120mm på vegger og i himling med fargen Drivved grå.
Oppvarming: panelovner på alle 4 soverom.

Det er to bad i hytta.
Bad 1 er hyttas egen spaavdeling og er tilknyttet hovedsoverommet.
Badet byr på sorte detaljer på sluk i gulv, armatur/ blandebatterier og dusjnisje med profiler og klart glass.
Viking badekar med sort matt blandebatteri integrert i badekarkant, vegghengt WC og spesiallaget baderomsinnredning med 12 skuffer og keramikk vask.
Oppvarming: varme i gulv.
Belysning: downlights.
Overflater på bad 1.:
- Dusjnisje: fliser «Industrial Black» 5x5 på gulv, 120 x 60 på vegger i dusjhjørne. Låvepanel 14x120mm i himling med fargen Drivved grå.
- Badet for øvrig: fliser «Industrial Black» 60x60 på gulv, det er Låvepanel 14x120mm på vegger og i himling med fargen Drivved grå.

Delikat bad 2/ vaskerom:
Dusjhjørne i klart glass med profiler i sort matt. 90x90 cm.
Sort sluk i gulv, vegghengt WC, spesiallaget baderomsinnredning med 9 skuffer, steinvask, sort armatur/ blandebatterier, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.
Oppvarming: varme i gulv.
Belysning: downlights
Overflater på bad 2.:
- Dusjhjørne: fliser «Industrial Black» 5x5 på gulv og 120 x 60 på vegger i dusjhjørne.
- Badet for øvrig: fliser «Industrial Black» 60x60 på gulv, det er Låvepanel 14x120mm på vegger og i himling med fargen Drivved grå.

Åpen kjøkken-/ stueløsning:
Viken hyttebygg med hyttemodellen Langedrag, leveres med røstet himling og synlig limtredrager i stuen for å gi den rette hyttestemningen.
Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys, og man kan nyte utsikten uansett hvor i rommet du befinner deg. Fra stuen er det utgang til delvis overbygget svært solrik langsgående terrasse med praktfull utsikt.
Moderne kjøkken uten overskap, som igjen gir rommet et lett luftig preg. God benk og skuffe plass, og mørke detaljer og skinn håndtak.
Integrerte hvitevarer: kombi kjøle-/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp. Ventilator med utkast gjennom yttervegg.
Overflater: Saga parkett med farge Platinum. Det er Låvepanel 14x120mm på vegger og i himling med fargen Drivved grå.
Oppvarming: Davos U-stone er den største peisen til Nordpeis, har et eksklusivt design og er kledd i stein. Levert med glass på 3 sider, og er plassert midt i rommet. For øvrig er det panelovn med Wifi i stuen.

Fra entréen er det enkel adkomst til en stor og romslig hems fordelt på to rom, til sammen ca. 40m2 gulvareal.
Det er uttak for tv-løsning.
Iht. målereglene, defineres ikke dette som målbart areal da takhøyden er under 190cm. Rommene er innredet, men tilfredsstiller ikke krav til beboelse ref. bl.a. takhøyden.
Overflater: Saga parkett med farge Platinum. Det er Låvepanel 14x120mm på vegger og i himling med fargen Drivved grå.
Belysning: Downlights i begge rom i hems.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Hytta er ferdigstilt.

Beliggenhet

Adkomst:
Følg Rv. 40 fra Kongsberg og oppover Numedal til Veggli sentrum (bensinstasjon).
Ta første vei til venstre etter bensinstasjon og følg skilting i retning Vegglifjell skisenter.
Følg veien gjennom en bompassering, forbi "Store Nordmannssleppa" (som kommer opp på høyre side) og videre ca. 11,2 km (regnet fra bensinstasjonen i Veggli) til du får avkjøring til Friluftsparken på høyre side av vegen. Etter ca 200 m på denne vegen kommer du til et kryss, her holder du til høyre. Hytte er første eiendom på høyre side, når du kjører inn på Lauvhovdnuten.
Vegglifjell ligger bare 2 timer med bil fra både Oslo og Tønsberg-Sandefjord-Larvik.
Det vil bli skiltet med DNB eiendom visningsskilter ved fellesvisninger.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen eiendom

Økonomi

Info Eiendomsskatt

- Det vil tilkomme eiendomsskatt fra 2022. Dette beløpet er ikke beregnet ennå.
Eiendomsskatten betales via faktura for kommunale avgifter

Info formuesverdi

Eiendommen har pt. ikke fått fastsatt formuesverdi. I følge skatteetaten skal formuesverdien for primærboliger settes til 25 prosent av boligverdien. Formuesverdien for sekundærbolig settes til 90 prosent av boligverdien.

Utleie

Adgang til utleie

Hytte inneholder ingen utleieenhet. Hytta kan leies ut i sin helhet til fritidsformål.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Alle kjøpetilbud og relatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig. Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om kjøpetilbud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig.

Gi kun skriftlige kjøpetibud, og sett en tilstrekkelig lang akseptfrist. Uansett bør ikke kjøpetilbudet ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra det inngis.

Kjøpetilbudet skal inngis på DNB Eiendom sitt kjøpetilbudskjema påført din signatur. Samtidig må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du laster opp kopi av legitimasjon eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpetilbud på dnbeiendom.no, eller du kan vise legitimasjon direkte/personlig til megler som sørger for kopi. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne kjøpetilbudet og legitimere seg.

Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpetilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie.

Kjøpetilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpetilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpetilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpetilbudet er mottatt.

Kjøpetilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart.

Selger vil gi sin aksept av kjøpetilbud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den som får aksept. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpetilbud. Informasjon om mottatte bud formidles til evt. andre budgivere og interessenter.

I følge forskrift om eiendomsmegling § 6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter aksept. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør kjøpetilbudet fremmes gjennom fullmektig.

Andre som har levert inn kjøpetilbud på samme bolig kan få utlevert anonymisert budjournal.

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen gnr. 32, bnr. 417, har tomt nr. 80.

Eiendommen hører inn under reguleringsplanen Mykstulia - Lauvhovd, og er regulert til fritidsbebyggelse.
Fritidsboliger på tomt nr. 73-95 (Lauvhovdlia og Lauvhovdnuten) kan oppføres med følgende begrensninger:
Pkt. 4.5.1 Retningsgivende plassering av bygg framgår av plankartet.
Pkt. 4.5.2 Maksimalt bebygd areal for hver tomt er BYA = 185 m2, herav 35 m2 oppstillingsplass for to biler og inntil 150 m2 samlet for fritidsbolig og evt. anneks.
4.5.3 Gesimshøyde skal ikke overstige 4,0 m og mønehøyde skal ikke overstige 5,75 m
over gjennomsnittlig planert terreng.

Vei, vann og avløp

Eiendommen gnr. 32, bnr. 417, har tomt nr. 80.

Eiendommen hører inn under reguleringsplanen Mykstulia - Lauvhovd, og er regulert til fritidsbebyggelse.
Fritidsboliger på tomt nr. 73-95 (Lauvhovdlia og Lauvhovdnuten) kan oppføres med følgende begrensninger:
Pkt. 4.5.1 Retningsgivende plassering av bygg framgår av plankartet.
Pkt. 4.5.2 Maksimalt bebygd areal for hver tomt er BYA = 185 m2, herav 35 m2 oppstillingsplass for to biler og inntil 150 m2 samlet for fritidsbolig og evt. anneks.
4.5.3 Gesimshøyde skal ikke overstige 4,0 m og mønehøyde skal ikke overstige 5,75 m
over gjennomsnittlig planert terreng.

Ferdigattest/Brukstillatelse

Hytta er ferdig, og ferdigattest foreligger pr. 21.12.2021. For å få tilsendt ferdigattesten, kontakt megler

Vilkår og bestemmelser

Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i fellesskap er inntatt i salgsoppgaven, og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt.

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.

Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring ombudgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker.

Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.

Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.

Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.

Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Diverse

Grunneierne i området tilbyr også tjenester som snømåking, salg og frakt av ved.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Lauvhovdnuten 4, 3628, VEGGLI
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Torfinn Holen
Torfinn Holen
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!