Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Kvernhusdalen

Kvernhusdalen trinn 2
Pris

kr 3 975 000 - 7 400 000

Størrelse
78 - 115 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

12/38

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 3

Om prosjektet:

I Kvernhusdalen vil du ha alt du trenger i hverdagen like i nærheten. Amfi Askøy ligger kun et par minutters gange fra boligene, og Kleppestø Senter ligger også i nærområdet. Nordre Kleppe har mange aktivitetstilbud for store og små, flotte turområder og flere idrettsanlegg og treningsstudio.

Prosjektet vil bestå av 38 leiligheter og rekkehus. Felles for boligene er de gode kvalitetene, de gode solforholdene og den sentrale beliggenheten. Bygget er godt tilrettelagt for en enkel hverdag med minimalt vedlikehold. Her er det garasje i byggets underetasje med heis til hver av etasjene.

Å kjøpe ny bolig gir mange gode fordeler. For mange er muligheten til å foreta individuell tilpassing en av hovedårsakene til at det stadig blir mer ettertraktet å kjøpe prosjektert bolig. Kommer du tidlig inn i prosjektfasen vil du som kjøper ha anledning til å gjøre tilvalg og endringer slik at boligen er tilpasset deg og dine ønsker allerede ved overtagelse. Samtidig vil du overta en bolig med lave vedlikeholdskostnader, fem års entreprenørgaranti og betale en langt lavere dokumentavgift enn ved kjøp av brukt bolig.

SENTRAL OG SOLRIK BELIGGENHET!

Eiendommen ligger sentralt på Nedre Kleppe. Området ligger fint til med gode solforhold og barnevennlige omgivelser.Det er kort vei til alt Kleppestø har å by på, både når det kommer til aktivitet- og servicetilbud. Det er både barnehage, barneskole, ungdomskole og videregående skole i nærområdet. Her er det også mange ballbaner, askøyhallen og flotte turmuligheter. Amfi Askøy ligger i kort gangavstand fra boligene. Her har du en rekke gode service- og tjenestetilbud som skal dekke de fleste daglige behov. Kleppestø senter, treningssentere, dagligvarebutikker mm. Ligger i nærheten.

Ferdigstillelse er i perioden fra 1. januar til 31. mars 2022. Senest 4 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato.

Prosjektutbygger

Enheter

Filtre

Salgstrinn

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Pris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Kvernhusdalen
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Jan Kristoffer Sletteland
Jan Kristoffer Sletteland
Kontakt
Susanne Hulsman
Susanne Hulsman
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sine personvernregler og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!