Boliger

11 Leiligheter

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Tilgjengelig

11/38

Soverom

2 - 3

Størrelse

78 - 115 m2

Velkommen til Kvernhusdalen

Om prosjektet:

I Kvernhusdalen vil du ha alt du trenger i hverdagen like i nærheten. Amfi Askøy ligger kun et par minutters gange fra boligene, og Kleppestø Senter ligger også i nærområdet. Nordre Kleppe har mange aktivitetstilbud for store og små, flotte turområder og flere idrettsanlegg og treningsstudio.

Prosjektet vil bestå av 38 leiligheter og rekkehus. Felles for boligene er de gode kvalitetene, de gode solforholdene og den sentrale beliggenheten. Bygget er godt tilrettelagt for en enkel hverdag med minimalt vedlikehold. Her er det garasje i byggets underetasje med heis til hver av etasjene.

Å kjøpe ny bolig gir mange gode fordeler. For mange er muligheten til å foreta individuell tilpassing en av hovedårsakene til at det stadig blir mer ettertraktet å kjøpe prosjektert bolig. Kommer du tidlig inn i prosjektfasen vil du som kjøper ha anledning til å gjøre tilvalg og endringer slik at boligen er tilpasset deg og dine ønsker allerede ved overtagelse. Samtidig vil du overta en bolig med lave vedlikeholdskostnader, fem års entreprenørgaranti og betale en langt lavere dokumentavgift enn ved kjøp av brukt bolig.

SENTRAL OG SOLRIK BELIGGENHET!

Eiendommen ligger sentralt på Nedre Kleppe. Området ligger fint til med gode solforhold og barnevennlige omgivelser.Det er kort vei til alt Kleppestø har å by på, både når det kommer til aktivitet- og servicetilbud. Det er både barnehage, barneskole, ungdomskole og videregående skole i nærområdet. Her er det også mange ballbaner, askøyhallen og flotte turmuligheter. Amfi Askøy ligger i kort gangavstand fra boligene. Her har du en rekke gode service- og tjenestetilbud som skal dekke de fleste daglige behov. Kleppestø senter, treningssentere, dagligvarebutikker mm. Ligger i nærheten.

Ferdigstillelse er i perioden fra 1. januar til 31. mars 2022. Senest 4 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato.

Enheter i Kvernhusdalen

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Jan Kristoffer Sletteland

Jan Kristoffer Sletteland

Susanne Hulsman

Susanne Hulsman

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg