Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Kristines vei 5

Klæbu Panorama - Nye innflyttingsklare selveierleiligheter med god beliggenhet og flott utsikt. P-plass i kjeller. Heis i bygget. HTH kjøkken. Fjernvarme
Pris

kr 4 613 788 - 5 313 810

Størrelse
78 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

3/9

Boligtype

Leiligheter

Soverom

3

Om prosjektet

Klæbu Panorama ligger sentralt til i Klæbu som har begynt å blomstre for fullt. Her bor du landlig til med flott utsikt, gode solforhold og med det du trenger i hverdagen.
Alle leilighetene vender ut mot romslige, solrike balkonger med mulighet for innglassing. Store vindusfelt slipper dagslyset inn og gjør leilighetene åpne og luftige. Med et variert tilbud av leilighetstyper gir prosjektet et botilbud som passer for alle. I utformingen av fasadene er det lagt vekt på proporsjoner, farger og materialer som skaper et varierende, men helhetlig uttrykk. Her er det rom for å trives.

Kvaliteter vi vil trekke frem:

- Lukket parkeringskjeller
- Heis til samtlige etasjer
- Lettstelte leiligheter med gode planløsninger
- Romslige balkonger/terrasser
- Kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
- Pent flislagt bad
- Fjernvarme


Klæbu Panorama ligger fritt til og vil bestå av 60 selveier­leiligheter fordelt over 7 plan. Byggetrinn 1 som består av 40 leiligheter er ferdigstilt. Byggetrinn 2 som nå kommer for salg består av 20 leiligheter.

Bak prosjektet står TOBB, som er Midt-Norges største boligbyggelag. Vi har bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer helt siden 1945. Med vår lange erfaring og solide kompetanse gir vi deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet ditt. I dag handler det om å skape gode boliger og gode bomiljø for medlemmene våre. Tryggere, kostnadseffektive og mer funksjonelle boliger som møter dagens standard og krav til kvalitet.

Beliggenhet

Nybyggprosjektet ligger fritt til med panoramautsikt og turmuligheter rett utenfor døra til alle årstider. Her er det bare fantasien som setter grenser for hvilken aktiviteter og løyper du vil begi deg ut på. Trondheim og storbyen er også innen rekkevidde med Tiller og kjøpesentra bare ca. 15 minutter unna.

Klæbu er vedtatt som en del av Trondheim kommune fra 2020 og ligger i naturskjønne omgivelser ca. 10 minutters kjøretur fra Tiller og kjøpesentra. Nå som ny, utbedret vei til Klæbu står ferdig er forbindelsen til Trondheim enda tettere og kollektivtilbudet som er en del av Stor-Trondheim har blitt et godt og effektivt miljøalternativ.

I sentrum av Klæbu har du det du trenger i hverdagen. Her kan du handle i matbutikker, gå til frisøren, apotek og legekontor eller spise en middag ute på restaurant. Klæbu idrettslag har mange tilbud for barn og ungdom og kan skilte med egne idrettsanlegg sentralt plassert i forbindelse med barnehager og skoler.

Klæbu Panorama finner du i Kristines Veg 5.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Hver leilighet har én parkeringsplass i parkeringskjeller. Parkeringsplassene er seksjonert som tilleggsdeler til boligene. Seksjonseier som får tildelt HC-plass, må påregne bytte av plass ved dokumenterte behov for HCplass fra annen seksjonseier. Det gjøres oppmerksom på at p-plassene og manøvreringsarealet i p-kjeller er begrenset. Parkeringsplassenes bredde varierer fra 2,25m til 2,40m, målt fra fysisk hindring (søyle/vegg) eller fra
senter av malte skillelinjer mellom p-plasser. Kontakt eiendomsmegler for konkrete opplysninger om hvilken plass som følger den enkelte bolig. Avtal gjerne en visning for å befare og prøve p-plassen som følger boligen.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Utsikt
Kabel-TV
Garasje
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Kristines vei 5, 7540, KLÆBU
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Kristian Dahl-Andersen
Kristian Dahl-Andersen
Prosjektmegler
Kontakt
Tor-Kristian Gilstad
Tor-Kristian Gilstad
Områdeleder
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!