Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Kristines vei 5

Klæbu Panorama - Kun 2 leiligheter igjen! Nye innflyttingsklare leiligheter. P-kjeller. Heis. HTH kjøkken. Fjernvarme
Pris

kr 4 613 788

Størrelse
78 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

1/9

Boligtype

Leilighet

Soverom

3

Om prosjektet

Klæbu Panorama ligger sentralt til i Klæbu som har begynt å blomstre for fullt. Her bor du landlig til med flott utsikt, gode solforhold og med det du trenger i hverdagen.
Alle leilighetene vender ut mot romslige, solrike balkonger med mulighet for innglassing. Store vindusfelt slipper dagslyset inn og gjør leilighetene åpne og luftige. Med et variert tilbud av leilighetstyper gir prosjektet et botilbud som passer for alle. I utformingen av fasadene er det lagt vekt på proporsjoner, farger og materialer som skaper et varierende, men helhetlig uttrykk. Her er det rom for å trives.

Kvaliteter vi vil trekke frem:

- Lukket parkeringskjeller
- Heis til samtlige etasjer
- Lettstelte leiligheter med gode planløsninger
- Romslige balkonger/terrasser
- Kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
- Pent flislagt bad
- Fjernvarme


Klæbu Panorama ligger fritt til og vil bestå av 60 selveier­leiligheter fordelt over 7 plan. Byggetrinn 1 som består av 40 leiligheter er ferdigstilt. Byggetrinn 2 som nå kommer for salg består av 20 leiligheter.

Bak prosjektet står TOBB, som er Midt-Norges største boligbyggelag. Vi har bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer helt siden 1945. Med vår lange erfaring og solide kompetanse gir vi deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet ditt. I dag handler det om å skape gode boliger og gode bomiljø for medlemmene våre. Tryggere, kostnadseffektive og mer funksjonelle boliger som møter dagens standard og krav til kvalitet.

Beliggenhet

Nybyggprosjektet ligger fritt til med panoramautsikt og turmuligheter rett utenfor døra til alle årstider. Her er det bare fantasien som setter grenser for hvilken aktiviteter og løyper du vil begi deg ut på. Trondheim og storbyen er også innen rekkevidde med Tiller og kjøpesentra bare ca. 15 minutter unna.

Klæbu er vedtatt som en del av Trondheim kommune fra 2020 og ligger i naturskjønne omgivelser ca. 10 minutters kjøretur fra Tiller og kjøpesentra. Nå som ny, utbedret vei til Klæbu står ferdig er forbindelsen til Trondheim enda tettere og kollektivtilbudet som er en del av Stor-Trondheim har blitt et godt og effektivt miljøalternativ.

I sentrum av Klæbu har du det du trenger i hverdagen. Her kan du handle i matbutikker, gå til frisøren, apotek og legekontor eller spise en middag ute på restaurant. Klæbu idrettslag har mange tilbud for barn og ungdom og kan skilte med egne idrettsanlegg sentralt plassert i forbindelse med barnehager og skoler.

Klæbu Panorama finner du i Kristines Veg 5.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Hver leilighet har én parkeringsplass i parkeringskjeller. Parkeringsplassene er seksjonert som tilleggsdeler til boligene. Seksjonseier som får tildelt HC-plass, må påregne bytte av plass ved dokumenterte behov for HCplass fra annen seksjonseier. Det gjøres oppmerksom på at p-plassene og manøvreringsarealet i p-kjeller er begrenset. Parkeringsplassenes bredde varierer fra 2,25m til 2,40m, målt fra fysisk hindring (søyle/vegg) eller fra
senter av malte skillelinjer mellom p-plasser. Kontakt eiendomsmegler for konkrete opplysninger om hvilken plass som følger den enkelte bolig. Avtal gjerne en visning for å befare og prøve p-plassen som følger boligen.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i fellesskap er inntatt i salgsoppgaven, og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt.

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.

Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker.

Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.

Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.

Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.

Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Kristines vei 5, 7540, KLÆBU
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Tor-Kristian Gilstad
Tor-Kristian Gilstad
Områdeleder
Kontakt
Kristian Dahl-Andersen
Kristian Dahl-Andersen
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!