Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Konfekten

35 nye og moderne leiligheter på Storhamar.
Pris

kr 2 020 000 - 9 520 000

Størrelse
28 - 102.5 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

31/35

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo
Sentralt, smart og særegent

På en solrik høyde på Storhamar kommer Konfekten. 35 nye, moderne leiligheter mellom BRA 28m2 - 119m2 der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Lys og luft er viktige stikkord for leilighetene, som alle får oppholdsrommene vendt utover mot det frodige fellesområdet. Sett deg ut på balkongen en lun ettermiddag med en god kopp kaffe og nyt summingen fra naboer som pusler i hagen. Vil du ha enda mer luft og utsikt kan Konfekten by på fem fristende toppleiligheter, og her er det ikke spart på godsakene! Tre av toppleilighetene har store og herlige takterrasser med pergola. Her kan du nyte hverdag og helg med vidstrakt utsikt i flere retninger. Det blir også et felles trimrom og sykkelverksted/smørebod.

De to leilighetsbyggene i Konfekten danner sammen en beskyttende vegg ut mot veien. Bilen din parkerer du trygt i parkeringskjelleren, og hvis du vil ta bussen ned til sentrum stiger du på rett utenfor. Veien er kort til Mjøsa, strandliv og Domkirkeodden. Du handler det du trenger rett i nærheten.

Leilighetene er varierte og kommer med inntil 3 soverom, eller hva med egen utleiedel? Enkelte av leilighetene får balkonger på to sider, og alle får balkong vendt inn mot fellesområdene eller mot sør. Konfektens leiligheter får god, solid standard, blant annet med kjøkken fra anerkjente Huseby. Under føttene får du en-stavs lys eikeparkett og deilig, vannbåren varme. Konfekten byr også på en twist – leiligheter med integrert utleiedel, et nytt og spennende tilskudd i leilighetsmarkedet. Konfekten vil bli organisert som eierseksjonssameie.

Og du; navnet Konfekten er inspirert av Hamar Konfeksjon, som lå nettopp her. Hamar Konfeksjon ble bygget i 1960 og solgte varmt og solid arbeidstøy helt frem til dørene ble lukket for siste gang i 2016. Nå starter et nytt kapittel med Konfekten. Blir du med videre i historien?

Salgsprosess Ledige leiligheter selges etter prinsippet «først til mølla» til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste. Se prisliste for oversikt over leilighetspriser, stipulerte felleskostnader og detaljert informasjon om garasjeplasser.

Gå inn på prosjektets hjemmeside for ytterligere informasjon og last ned prospekt, prisliste samt orientere deg i boligvelger for å se de enkelte leilighetene.

Fasiliteter

Heis
Balkong
Parkering

Prosjekt status

January 01 2022

Salgsstart

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Vognvegen 65, KONFEKTEN, 2316, HAMAR
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

EM1 Innlandet

EM1 Innlandet
Kåre Ådne Olsen
Kåre Ådne Olsen
Eiendomsmegler MNEF
Kontakt
Anne-Lise Søstumoen
Anne-Lise Søstumoen
Eiendomsmegler MNEF
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!