Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Kampestadlia

Velkommen til Norges første minihusprosjekt! - Egen hage - Sentrumsnært - Gjesteleiligheter - Felleshus - en spennende mulighet!
Pris

kr 2 711 342 - 3 161 342

Størrelse
32 - 40 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

10/10

Boligtype

Eneboliger

Soverom

1 - 2

Om prosjektet

Boligprosjektet Kongsbú er lokalisert i et attraktivt og barnevennlig boligområde med gode solforhold. Dette er et nyere boligområde på Raumyr Nord med kort avstand til det meste av fasiliteter og servicetilbud i Kongsberg sentrum. Skole, barnehage og dagligvare ligger innen gang- og sykkelavstand. I tillegg er det et godt kollektivtilbud fra området inn til Kongsberg Knutepunkt med tog- og bussforbindelse videre i retning Oslo eller vestover. Boligene er lokalisert tett på grøntarealer, med direkte tilgang til turstier mot Beveråsen / Bevergrenda og gangveg til turveg langs Lågen. Det vil etableres lekeplasser innenfor området, i tillegg til eksisterende sandvolleyballbane, pump track, ballbinge og basketballbane i Kampestadlia.
Kongsberg er en vakker og koselig by som er fantastisk å vokse opp i og å bo i. Her finnes de fleste fasiliteter og aktiviteter en kan ønske seg med et godt utvalg butikker, kjøpesenter, hoteller, skoler, barnehager, treningssenter osv. I tillegg kan byen skilte med gode idrettsanlegg og flere idrettslag, noe som legger til rette for å prøve de fleste idrettsgrener. Kongsberg Skisenter byr på fantastiske skibakker og lysanlegget i bakkene lyser byen opp vinterstid.
Kongsbú er planlagt med 20 minihus med tilhørende serviceanlegg med gjesterom og fellesrom når prosjektet er ferdig utbygd.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt i perioden fra 3. kvartal til 4. kvartal år 2023, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 01.01.2023.

Beliggenhet

Kongsbú ligger ca. 2,0 km fra Kongsberg bysentrum med gode gang og- sykkelvei forbindelser. Nærmeste barnehage er lokalisert tvers over veien for området. Raumyr barneskole ligger 1,1 km gangavstand og Vestsida Ungdomsskole ca. 3 km gangavstand fra Kongsbú. Til Kongsberg Teknologipark er det ca. 4,6 km og Kongsberg Skisenter er det ca. 6,9 km fra Kongsbú. Nærmeste matbutikk ligger ca. 1,8 km unna. Ny dagligvare er på sikt planlagt etablert på Edvardsløkka, i ca. 300 m avstand.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Boligene i området er plassert rundt et lite høydedrag med en smal kjøreveg som adkomst og gangstier og «smetter» som gir tilgang til fellesbygg, grøntarealer, turveger og naboområder med felles lekeplass. Et lite fellesareal på toppen av høydedraget i området vil fungere som møteplass og lekeplass for de minste barna, med benker og enkel tilrettelegging for lek. Alle boligene har platting og uteareal mot sør og vest. Avhengig av lokalisering innenfor området er noen boliger plassert mer skjermet og tilbaketrukket. Andre har mer utsyn, men er lokalisert tettere på hovedadkomstveg. To felles parkeringsplasser etableres i området, med totalt 15 plasser. Den ene med innkjøring ved fellesbygg, den andre ved innkjøring til boligene. Her vil også felles areal for renovasjon etableres. Det er ikke parkering ved boligene, men mulighet
for å kjøre inn varer. På denne måten sikres et område med fokus på natur og ro, men likevel med god tilgjengelighet

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en innvendig sportsbod til hver bolig på 2,5 kvm i underetasjen til fellesbygget, samt en fellesbod for sykkelparkering. Det vil bli etablert 15 biloppstillingsplasser, hvorav 8 med mulighet for lading av el-bil.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager. Kortidsutleie av heleboligseksjonen i mer enn 60 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 60 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger. Boligen har ingen egen utleieenhet

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Diverse

Minihusene vil bli levert med balansert ventilasjonsanlegg, mens det leveres varmekabler i vindfang og bad.

Fasiliteter

Balkong
Kabel-TV
Hage
Sentralt
Turterreng
Garasje
Bredbånd

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Kampestadlia, 3611, KONGSBERG
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Carl Edvard Waal Halvorsen
Carl Edvard Waal Halvorsen
Eiendomsmeglerfullmektig
Kontakt
Bård Johnson
Bård Johnson
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!