Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Husvikholmen 6

Kun 2 eksklusive frontleiligheter i vannkanten vis-a-vis Oscarsborg festning i Drøbak igjen. Ferdigstillelse april 2024.
Pris

kr 24 589 388

Størrelse
142 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

1/9

Boligtype

Leilighet

Soverom

3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Velkommen til Husvikholmen og et nytt eksklusivt boligprosjekt. Her byr vi på ni leiligheter i vannkanten, med direkte tilgang til Oslofjorden og med spektakulær utsikt til Oscarsborg festning.

En perle ved sjøen kan bli din. En helt spesiell mulighet for deg som kjenner idyllen i Drøbak - eller vil bli kjent med den - og samtidig vil bo i en romslig og helt ny leilighet i vannkanten. ALLE med panorama til Oscarsborg festning. Her møter sjøen deg hvor enn du vender blikket. Med store vindusflater og flotte terrasser vestvendte mot sjøen blir ute inne og inne blir ute. En hyggelig felles hage skaper et fint rekreasjonsområde mellom leilighetene og stranden.

Bygningen har sitt unike særpreg. Det arkitektoniske uttrykket er inspirert av beliggenheten ved sjøen og av seilbåtene, bryggene og marinaen.

Her bor du helt sjønært og i fin gang- og sykkelavstand til Drøbak sentrum - med all sin sjarme, kulturtilbud, serveringssteder og butikker. Bilen kan du ta i bruk fra felles innendørs garasjeanlegg.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt senest 15. juni 2024.

Beliggenhet

DRØBAK, EN PERLE VED OSLOFJORDEN

Drøbak gir deg sørlandsidyll bare en halvtimes kjøretur fra Oslo. Her finner du trivelige smug og smågater, som snirkler seg gjennom trehusbebyggelsen. Kulturlivet sprudler og er et trekkplaster for både fastboende og turister. Byen byr på et mangfold av butikker, kaféer, spisesteder, gallerier, muséer og et akvarium.

Husvikholmen har en fantastisk beliggenhet med flotte solforhold og panorama over Drøbaksundet/Vindfangerbukta. Her kan du sitte på terrassen og nærmest ta på båtene som passerer i fjorden. Det er gangavstand til Drøbak sentrum med alle servicefunksjoner og Drøbaks trivelige småhusbebyggelse.

Det nye leilighetsprosjektet ligger ca. 1 km nord for Drøbak sentrum. Dette er et attraktivt, sentralt og rolig område som passer godt for både barne- /ungdomsfamilier og voksne.

Leilighetene ligger i gangavstand til den sjarmerende bykjernen i Drøbak som kanskje er best kjent for den populære Badeparken, julehuset på torget eller historiske Oscarsborg festning. I sentrum finner du også et utvalg kunstgallerier, koselige kafeer og restauranter. Drøbak sentrum innehar også de fleste servicetilbud som bank, matbutikk, postkontor, vinmonopol, kino og offentlig kommunikasjon. Det er god bussforbindelse til Oslo og flere destinasjoner i nærområdet. Kort vei til offentlig kommunikasjon til Oslo som tar ca. 45 minutter fra Drøbak sentrum.

Aktivitetsmulighetene er mange i Drøbak. Her er det et mangfold av turmuligheter, godt tilrettelagte sykkelveier, flotte padlemuligheter, seilforening og et yrende badeliv. Populære Drøbak Golfklubb byr på sin fantastiske 18 hulls golfbane og har tilbud til alle golfinteresserte. Bølgen bad og aktivitetssenter er et flott tilbud med treningssenter, svømmehall mm. Ved å benytte deg av alt det fine Drøbak har å by på, blir du en naturlig del av det lokale miljøet.

OM LEILIGHETENE

Alle leilighetene får store vindusflater og terrasser mot sjøen. Hele hjørnet mot syd- og vest blir i glass med store skyvedører ut til terrassene. Det er lagt vekt på at alle boligene kan nyte godt av den spektakulære utsikten og de gode solforholdene.

Leilighetene er fordelt på tre etasjer. I underetasjen vil hver leilighet få sin parkeringsplass og sportsbod. De tre frontleilighetene som nå er til salgs ligger i 1., 2. etasje er på hhv. 124, 147 kvm.

Leilighetene er velutstyrte med godt gjennomarbeidede planløsninger. De har 2 eller 3 soverom og de har 2 dusjbad. Her får du innholdsrike kjøkken fra Sigdal bla. med integrerte hvitevarer fra Miele, Tapwell kran med uttrekkstut og god skap- og skuffekapasitet. Gulvene leveres med hvitpigmentert en-stavs eikeparkett og badene med 60x60 cm fliser. Leilighetene vil vil få miljøvennlig vannbåren gulvvarme med energi fra eget bergvarmeanlegg. Det vil være termostatstyring i hvert rom (sone) slik at f.eks. soverom kan holdes kjølig, om du ønsker det. Det legges vannbåren gulvvarme i alle rom (fra brønn i grunn, Geovarme), unntatt eventuell innvendig bod og fellesarealer. I våtrom leveres det elektriske varmekabler som tilleggskomfort. Det blir egen termostat til hvert rom/sone.

Du kan sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom ulike fargevalg og øvrige valgmuligheter. Bla. kan du velge mellom 8 farger på vegg, ulike flisalternativer og ulike materialer på armaturer. Vår interiørarkitekt har laget tre fargepaletter til inspirasjon innenfor den standardleveranse du tilbys i prosjektet.

Eiendommen har en unik beliggenhet i strandsonen, hvor det vil bli opparbeidet kyststi og felles avskjermet hage. Hagen er designet av landskapsarkitekt, som har lagt vekt på å skape et fint rekreasjonsområde mellom leilighetene og stranden. Her kan du ta på deg badekåpen og tusle ned for et morgenbad, eller starte dagen med en kajakktur på fjorden.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fellesarealer, herunder felles trappeganger, heis, rømningsveier, parkeringskjeller med boder, fasader, herunder balkonger og terrasser mv., ferdigstilles samtidig med boligene.

Utomhusarealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av bygget eller så snart årstiden tillater det.

Det er avsatt areal til kyststi på nedre del av tomten mot strandsonen. Det etableres også et fortau langs eiendommen som gir adkomst for offentligheten ned til sjøen. Kyststien vil merkes.
Eiendommen ligger mellom Drøbaksund Seilforening og Heitmann Marin.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det bygges et felles garasjeanlegg med heis til hver etasje. Det medfølger én garasjeplass og én sportsbod til hver leilighet. Det er noen få ekstra parkeringsplasser i garasjekjeller som kan kjøpes (forbeholdt de dyreste leilighetene). Det opparbeides felles utvendig sykkelparkering, hvor deler av plassene er under tak.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i Eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager. Boligen har ingen egen utleieenhet.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (Bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor Selger er profesjonell og Kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at Kjøper har krav på garantier iht. Bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor Kjøper er profesjonell iht. Bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan Selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Fasiliteter

Balkong
Peis
Heis
Kabel-TV
Garasje
Utsikt
Bredbånd
Hage
Strandlinje
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Husvikholmen 6, 1443, DRØBAK
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Kate Sandø
Kate Sandø
Områdeleder Stor-Oslo
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!