Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image
location iconHUSØYSUND
Alle enheter solgt

Husøy Havn Hus 8

Husøy Havn - Hus 8: Splitter nytt, lettstelt og utsyn mot sjøen - UTSOLGT!

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

0/4

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 3

Om prosjektet

I Husøy Havn bor du i fantastiske skjærgårds omgivelser rett i utkanten av Tønsberg sentrum. Spennet mellom større og mindre leiligheter innbyr til en dynamisk miks av beboere, og skaper et levende miljø. Leilighetene er moderne og oppfyller kravet til meget god standard. Utearealene fortjener å nevnes spesielt. Her innbys til en herlig avkobling på stranda eller på bryggekanten. Skapt for deg som vil være alene, samt for en hyggelig prat med nye naboer og bekjentskaper. Dette er virkelig noe særegent. Roen her ute må rett og slett bare oppleves – her får du virkelig en leilighet for resten av livet, og du kan flytte inn allerede i disse dager!

Bygg 8 består av totalt 25 moderne leiligheter fordelt på 4 etasjer. Vi har nå kun 2 ledige leiligheter i dette bygget. Disse leilighetene får privat uteplass mot vest og også romslig terrasse eller balkong mot øst. Her har du alt du trenger på ett plan, og en åpen stue- og kjøkkenløsning gir en luftig og befriende romfølelse. I flere av leilighetene er det direkte adkomst fra hovedsoverommet til privat bad. I enkelte også via eget walk-in closet. Bygg 8 får heis til etasjeplan og underliggende parkeringsanlegg med sykkelparkering og sportsboder. I det romslige gårdsrommet vil det anlegges gode uteområder som skal være tilgjengelige for alle.

NÅ KUN 2 LEDIGE LEILIGHETER I DETTE BYGGET.

Garasjeplass og ekstra sportsbod medfølger, og her har du har også mulighet til å få kjøpe ekstra garasjeplass i prosjektet hvis du ønsker. Du har tilgang til nydelige fellesområder, lune gårdsrom og en strandpark mot sjøen.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene ferdigstilles innen utgangen av 4. kvartal år 2022.

Kjøper aksepterer at endelig overtakelsesdato vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. Endelig overtakelsesdato regnes som leveringsfrist iht. Lov om avtaler med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) av 13. juni 1997.

Covid-19(koronaviruset) og krigen i Ukraina kan føre til utfordringer bl.a. med hensyn til tilgang og priser for råvarer, materialer, transport og arbeidskraft. Dette kan gi betydelige konsekvenser for både kostnader og fremdrift.

Overtakelsestidspunktet kan falle på en dato etter 4. kvartal 2022. Tidspunktet for forventet overtakelse er bl.a. avhengig av hvordan situasjonen med koronaviruset og krigen i Ukraina utvikler seg, og overtakelsestidspunktet er derfor forbundet med usikkerhet.

Dersom situasjonen med koronaviruset eller krigen i Ukraina skulle påvirke fremdriften av prosjektet etter at overtakelsestidspunktet er fastsatt, vil selger kunne kreve tilleggsfrist innenfor rammen av buofl. § 11. Ved langvarig avbrudd i byggearbeidet som følge av dette, kan bestemmelsen i buofl. § 60 om terminering av avtalen komme til anvendelse.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Ved overtakelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Etter at styret i sameiet er etablert, vil selger innkalle sameiets styre til overtakelse av sameiets fellesarealer. Kjøper må akseptere at sameiets styre skal representere alle seksjonseierne ved overtakelse av fellesarealene.

Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra Selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Beliggenhet

I Husøy Havn nyter du dagene på en idyllisk, liten øy ved Tønsbergs solfylte innseiling. Her kan du nyte stillhet og ro, men også et hav av muligheter. Husøy har idrettsarena, hotell, golfbane, badestrender, kyststi rundt øya og et engasjert lokalmiljø som ofte arrangerer aktiviteter. Bare 10 minutter unna ligger Tønsberg med alle byens fasiliteter, og togforbindelse til Oslo. Adkomst til eiendommen er via Føynland og Føynland/Husøyveien. Fra Husøyveien ligger Strandveien som ender i eiendommens innkjøring.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fellesarealer, herunder felles trappeganger, rømningsveier i bygget samt fasader, herunder balkonger og terrasser mv. ferdigstilles samtidig med boligene.

Utomhusarealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av uteareal utenfor boliger i 1. etasje vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år).

På eiendommen vil det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/tv/telefon og ev. andre ledninger. Disse ledningene som går over eiendommen, vil også være i sameie med andre tilliggende eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en parkeringsplass og en sportsbod på minimum 5 m², plassert i parkeringsanlegget under bebyggelsen. Det blir etablert innvendig og utvendig sykkelparkering.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan den endelige organisering av garasjeanlegget med tilhørende parkeringsplasser og boder vil bli. Dette blir organisert som egen anleggseiendom med egen matrikkel, gnr. 159, bnr. 536. Anleggseiendommen vil bli seksjonert og deretter slått sammen med eksisterende parkeringsanlegg.

Sameiet vil bli eier av seksjoner i parkeringssameiet, som vil gi kjøperne rett til å disponere parkeringsplasser.

Lading for el-bil parkering/ladestasjon inngår ikke i leveransen fra Selger, men kan bestilles som tilvalg. Strømforbruk og kostnader for lading av el-bil betales av den enkelte seksjonseier.

Selger vil fordele parkeringsplasser.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor Selger er profesjonell og Kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at Kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor Kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan Selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Garasje
Utsikt
Bredbånd
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Husøy Havn Hus 8 , 3132, HUSØYSUND
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Lill-Iren Barth
Lill-Iren Barth
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Bård Johnson
Bård Johnson
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Dette prosjektet er utsolgt, men meld din interesse og bli kontaktet med informasjon om andre liknende prosjekter som kan være av interesse for deg. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!