Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Hukenveien 27 og 29

Kun 2 igjen! Rekkehus i markanære og rolige omgivelser. Solrik takterrasse og medfølgende garasjeplass. Innflytting Q3!
Pris

kr 9 882 812 - 10 023 812

Størrelse
155 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

2/8

Boligtype

Rekkehus

Soverom

3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Prosjektet Nye Huken vil bestå av totalt 8 rekkehus tilknyttet underjordisk garasjeanlegg. Det er kun 3 enheter igjen, Hukenveien 29a, b og c! Boligene får en flott beliggenhet øverst i Groruddalen med Lillomarka og gamle Huken pukkverk som nærmeste nabo. Etter mange års storsatsning fra Oslo kommune er det planlagt endringer for det gamle steinbruddet. Her vil det bli et utendørs familie- og aktivitetsidyll med blant annet akebakker, lekearealer, sandvolleyball, treningsapparater, klatrevegger, terrengsykkelanlegg og mye mer.

Boligene rom for rom:

Første etasje - inneholder åpen stue/kjøkkenløsning, balkong og entre
Entreen er av god størrelse, her vil det bli god plass til å henge fra seg yttertøyet i garderobeskapene. Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen før man tar seg videre innover.
Luftig stue med god plass til sittegruppe og spiseseksjon. Stuen får mye av lyset gjennom de store vindusflatene. Stuen er boligens naturlige samlingspunkt, og har god plass til å invitere venner og familie til hyggelige sammenkomster. Fra stuen er det direkte adkomst til balkongen som føles som en forlengelse av stuen, her kan solfylte kvelder nytes.
Kjøkkenet passer ypperlig for kokken i sosiale lag. Dette er virkelig et kjøkken med god løsning, og det innfrir absolutt mange kriterier på enhver liste.

Andre etasje - inneholder to bad og 3 soverom.
Soverommene er av god størrelse. Hovedsoverommet vil bli ca 17 kvm, barnerom på ca 10 og 8 kvm.

Under etasjen - inneholder bod, bad og en romslig stue.
I underetasjen er det et stort og praktisk disponibelt rom som kan benyttes for oppbevaring, kinorom, treningsrom etc. Videre er det et bad og en romslig stue, her har man mulighet til å etablere en utleiedel på ca 34 kvm, dette forutsetter noen mindre endringer. Dette er ikke søkt plan & bygg, og kjøper må selv stå for eventuell godkjenning av denne.

Takterrasse
Boligene vil få noen fantastiske takterrasser, her vil du ha solen fra den står opp til den går ned. Terrassen ligger på en størrelse mellom 44 kvm og 52 kvm. Her kan det innredes med sofagrupper, spisebord og grill. Dette er virkelig et flott samlingspunkt hvor du kan invitere familie og venner til store samlinger.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt senest 30.08.22. Dette gjelder som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Forbehold fra utbygger

Selger har rett til å gjøre mindre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum.

Er det motsetninger mellom prospekttegninger og beskrivelser, gjelder beskrivelser foran tegninger. Det tas forbehold om justeringer og endringer av fasader og utomhusplanen.

Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan transporteres uten etter samtykke av selger. Videre forutsetter selger at skjøte tinglyses på den/de kjøper(e) som har fått aksept på sitt bud. Kjøper har anledning til å be om samtykke til transport eller direkteoverskjøting, men selger står helt fritt til å avslå eller akseptere en slik forespørsel. Et eventuelt samtykke vil medføre gebyr til selger kr 12 000,-. Kjøpere som ikke regnes som forbrukere ihht. loven vil ikke ha anledning til å transportere kontrakten, og vil kun ha anledning til å videreselge ihht. bustadoppføringslova.

Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte boliger.

Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre eller perlekre i boligen ved overlevering.

Selger forbeholder seg retten til å fordele boder og eventuelle parkeringsplasser. Utbygger har utarbeidet en skisse for fordeling.

Selger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet.

Selger må rette seg etter eventuelle offentlige pålegg i byggesaken. Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. Stiplede løsninger/ innredninger leveres ikke. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/ kopiering. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret. Entreprenøren har ansvaret for oppfølging av gjeldende krav, lover og forskrifter.

Beliggenhet

Huken pukkverk er historie og det arbeides med et stort områdeløft. Med beliggenhet helt tett på Lillomarka får du en unik mulighet for turer, bading og flotte skiløyper rett utenfor boligen. Det er flere idrettsanlegg i nær omkrets. Kort vei til barnehager, skoler, T-bane og buss. Gangavstand til flere matbutikker. Nærmeste kjøpesenter er Grorud Senter og Stovner Senter.

Idylliske Vesletjern ligger også i nærområdet med fine rekreasjonsfasiliteter, badeplasser, sittebenker, ildsteder og natursti. Fra tjernet går det videre turløype inn til Alnsjøen og Breisjøen. Det er flere tur- og løypealternativer fra nærliggende områder som vil ta deg innover i Lillomarka, hvor du også finner det populære badevannet Steinbruvannet som ligger kun et par minutters gange fra Nye Huken. Godt innen rekkevidde ligger også Nordtvet bad og Sats Kalbakken.

Området har et godt utvalg av shoppingmuligheter ved blant annet Grorud Senter hvor du kan få kjøpt interiør, klær, mat og vin. I nærheten av leiligheten finnes også en Rema 1000 og Kiwi butikk for dagligvarehandelen. Ellers har Oslo sentrum et meget godt shoppingtilbud med god offentlig kommunikasjon til og fra Ammerud.

Bussholdeplassen ligger i umiddelbar nærhet, her går bussen direkte til Grorud T-bane den ene retningen og Ammerud T-bane den andre. Til Grorud tar det kun 4 min med buss, videre tar t-banen 22 min til Oslo S.
Med bil tar det i undekant av 20 min til Oslo sentrum og 35 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Seksjonene har eksklusiv bruksrett til utendørs areal i tilknytning til egen bruksenhet, slik dette er inntegnet på vedlagte kart. Vedtektsfestet bruksrett har en varighet på 30 år og kan deretter forlenges med vedtak på årsmøtet med minst 2/3-flertall.

Parkeringsplasser og boder i parkeringskjeller planlegges seksjonert som tilleggsdeler til seksjonene. Selger tar forbehold om annen organisering dersom dette er hensikstsmessig.

Det blir etablert felles postkassestativ ved innkjøring. Utvendige trapper og gangstier leveres i enten betong, belegningsstein eller grus i kombinasjon.
Trapper fra P-kjeller leveres som prefabrikkerte trapper i betong.
Vegger i trapperom fra p-kjeller til bakkeplan og i P-kjeller leveres i betong.

Tilvalg og endringer

Det legges opp til et begrenset antall tilvalgsmuligheter innenfor følgende områder:
Noen tilvalg er avhengig av når kjøper kommer inn i byggeprosessen, etter uke 6 2022 vil det være begrensede muligheter for tilvalg ettersom det må avsettes tid til prosjektering og utførelse i riktig rekkefølge.
• Master bedroom med eget bad i 3 etg på HV 27
• Opplegg for hybelkjøkken i sokkel etg på HV 29
• Walk in closet på stort soverom i 2.etg på alle enheter
• Parkett
• Fliser på bad og over kjøkkenbenk
• Malingsfarge på vegger i tørre rom,
• Kjøkken (type og omfang innenfor valgt leverandør).
Også mulighet for stekeovn i høyskap og ellers valgfrie hvitevarer.
• Garderobeløsning (type og omfang innenfor valgt leverandør)
• Ekstra stikkontakter, dimmere, tomme trekkerør, downlights ol.
• Lys og lamper

Det utarbeides en tilvalgsmeny med standard priser for et begrenset antall valg.
SPESIALTILPASNING TILVALG.
Hukenveien 27 :
Her er det muligheter for et master bedroom med eget bad i 3.etg, stort soverom i 2.etg kan også endres slik at det får eget Walk in Closet.
Hukenveien 29 :
Her er det muligheter for et hybelkjøkken i tilknytning til sokkel, det er ikke godkjent som egen boenhet men muligheter for å benytte det som praktikantbolig, ungdomshybel til tenåringen, airbnb e.l
Det er også muligheter for WC i 2.etg

Generelt:
Dersom det er spesielle ønsker ut over dette og kjøper er tidlig nok ute mtp prosjektering av boligene kan utbygger være fleksible med løsninger forutsatt at det er innenfor alle krav og gitt rammetillatelse.

Priser kan inneholde påslag til selger for merarbeid knyttet til administrering av tilvalg og endringer fra underleverandører.

Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.

Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9.

Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpstilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det etableres felles P-kjeller med 10 parkeringsplasser under eiendommen. Det medfølger èn parkeringsplass med garasjeportåpner samt en bod i kjeller i boligprisen. De to resterende P-plassene er til salgs. Ved inngangen til p-kjeller vil det etableres 4 parkeringsplasser til bruk av sameiet.

Innvendig garasjeplass og sportbod i garasjekjeller planlegges organisert som tilleggsdel til seksjonene. Selger tar forbehold om annen organisering dersom dette er hensiktsmessig.

Boder

Det etableres små tekniske rom som også kan benyttes til innvendig bod. Resterende innvendig lagring løses med garderobeskap. Det medfølger også en stk. bod til hver enhet i garasjeanlegg.

Økonomi

Prisinformasjon

Boligene selges til faste priser. Se prisliste

Info Eiendomsskatt

Det er i følge selger eiendomsskatt på boligen, og denne fastsettes etter ferdigstillelse av boligen.

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Adgang til utleie

Ingen begrensninger på langtidsutleie. Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Finansiering

Tilbud på lånefinansiering

Følgende er avtalt pr enhet:
Provisjon: 0,4% +mva
Rådgivning og fag/analyse kr kr 7 900+mva
Oppgjørshonorar kr 6 900+mva

Kjøps- og salgsbetingelser

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, herunder /i tillegg følgende:
1) Prisliste
2) Leveransebeskrivelse datert 29.06.20
3) Plantegning datert 12.08.2020
4) Fasade-, snittegninger datert 30.06.2020
5) Utomhusplan datert 16.07.20
6) Utkast sameievedtekter datert 11.08.20 (fås ved henvendelse til megler)
7) Utkast budsjett datert 11.08.20 (fås ved henvendelse til megler)
8) Salgsprospekt
9) Reguleringsplan m/bestemmelser (fås ved henvendelse til megler)
10) Arealbekreftelse (fås ved henvendelse til megler)
11) Grunnboksutskrift og servitutter (fås ved henvendelse til megler)
12) Erklæring som skal tinglyses ifm dispensasjon vei (fås ved henvendelse til megler)

Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle ovennevnte dokumenter/vedlegg.

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.
20 % dersom kjøper er å regne som profesjonell.
Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.
Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.
Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. For avbestillinger som skjer før selger har vedtatt byggestart er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5 % av kjøpesummen.
Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Finasieringskontroll

Følgende er avtalt pr enhet:
Provisjon: 0,4% +mva
Rådgivning og fag/analyse kr kr 7 900+mva
Oppgjørshonorar kr 6 900+mva

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til hovedformål bebyggelse og anlegg i kommuneplan 2015 – Oslo mot 2030, vedtatt 23.09.2015. Rammetillatelse for prosjektet er mottatt i mai 2020. Det er gitt dispensasjon for krav om støyskjerming selv om deler av uteoppholdsarealet og fasader vil ligge i gul støysone. Videre er det gitt midlertidig dispensasjon fra å opparbeide Hukenveien til regulert bredde. Det er tinglyst erklæring som vil forplikte hjemmelshaver til å utbedre veien, dersom kommunen trekker tilbake dispensasjonen.
Utbygger har søkt om endring av bolig nr 27A, 27 E, 29A og 29C, og disse endringene er godkjent 01.09.20.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er regulert til hovedformål bebyggelse og anlegg i kommuneplan 2015 – Oslo mot 2030, vedtatt 23.09.2015. Rammetillatelse for prosjektet er mottatt i mai 2020. Det er gitt dispensasjon for krav om støyskjerming selv om deler av uteoppholdsarealet og fasader vil ligge i gul støysone. Videre er det gitt midlertidig dispensasjon fra å opparbeide Hukenveien til regulert bredde. Det er tinglyst erklæring som vil forplikte hjemmelshaver til å utbedre veien, dersom kommunen trekker tilbake dispensasjonen.
Utbygger har søkt om endring av bolig nr 27A, 27 E, 29A og 29C, og disse endringene er godkjent 01.09.20.

Ferdigattest/Brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Lovanvendelse

Arealer pr bolig fremkommer i vedlagte prisliste. Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.»
Det tas også forbehold om avvik på de oppgitte tomtearealene i tilknytning til hver bolig, da arealberegningene er foretatt på tegninger før tomtene er opparbeidet.
Selger forbeholder seg retten til å gjøre nødvendige tilpasninger i tomtegrensene til de stedlige forhold, uten at denne gir kjøper rett til redusert kjøpesum, prisavslag, erstatning e.l.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Diverse

Gulv i tørre rom leveres med 14 mm 1-stavs parkett i eik natur eller tilsvarende. Fotlister er parkettlist av eik.
Bad leveres med keramiske fliser på gulv og vegger i en lys farge.(fargevalg mulig innenfor vårt utvalgte sorttiment)
Vegger i tørre rom leveres med malte gipsplater. Vegger leveres standard med moderne lyse farger.
Det leveres lyse fliser mellom benkeskap og overskap på kjøkken.
Himlinger i oppholdsrom vil i hovedsak bli utført som nedforet malt gipshimling.
Der det er nødvendig av hensyn til føringer av rør, ventilasjon etc. blir det levert nedforet himling / kasser.
Nedforet himling, innkassinger og himlingsskjørt utføres som glatt gipshimling som strimles, sparkles og males. Generell takhøyde i stuedel vil være minst 2,4 meter (høyere i nr 27) og 2,3 til 2,4 meter i gang og de rom som er nødvendig for ventilasjonsfremføringer etc. Loftsetg på nr 27 vil ha skråhimlinger.
I sekundære rom som bod og entre må det påregnes lavere takhøyde (minimum 2,3 meter). Tilsvarende vil også gjelde i bad hvor himling vil være senket i forhold til øvrige rom.

Fasiliteter

Balkong
Peis
Takterrasse
Kabel-TV
Garasje
Utsikt
Bredbånd
Hage
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Hukenveien 27 og 29, 0963, OSLO
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Ole Kristian Isdahl
Ole Kristian Isdahl
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!