Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Hamrevann

Byggetrinn 1 snart utsolgt - Velkommen til Hamrevann - Flotte boliger i naturskjønne omgivelser - fantastiske nærområder for store og små
Pris

kr 6 162 342 - 6 762 342

Størrelse
169 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

3/21

Boligtype

Tomannsboliger

Soverom

4 - 5

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Vi har en flott hjemmeside med boligvelger: besøk www.hamrevann.no

Tun 1 på Hamrevann består av 20 boliger, hvorav 18 tomannsboliger og 2 eneboliger. Boligene vil få en fantastisk beliggenhet, omkranset av urørt natur og med et bilfritt og særdeles barnevennlig tun mellom eiendommene. Dette blir en sosial møteplass for både store og små. Alle boligene vil også få private uteplasser i form av hager, terrasser og flere boliger får også flotte takterrasser. Alle boligene er vendt mot kveldssolen.

Boligene bygges av kvalitetsleverandøren Konsmohus. Det er lagt stor vekt på gode planløsninger som passer for både små- og store familier. Hver kvadratmeter er utnyttet til det fulle og vi ønsker å tilby enheter som passer for de aller fleste. Boligene leveres innflytningsklare med blant annet komplett kjøkken med hvitevarer fra HTH, 1-stavs eikeparkett på gulv, varmekabler i bad/wc/entré, vedovn i stue. I tillegg vil alle som kjøper bolig på Hamrevann stå fritt til å velge 2 forskjellige farger på innvendige vegger uten tillegg i prisen. Man kan velge mellom "alle" farger. Det er lagt vekt på store vindusflater og alle husene vil få gjennomgående belysning i stue/kjøkken.

Vi avholder visninger de fleste dager - meld deg på via knappen "visningspåmelding", så tar vi kontakt for å avtale eksakt tidspunkt.

Det er til nå solgt 17 boliger i Tun 1 - kun 3 igjen.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligene planlegges ferdigstilt sommeren 2023.

Beliggenhet

Hamrevann har en idyllisk beliggenhet "midt i skogen", samtidig som du bor meget sentralt. Det er noen hundre meter fra området til E18, hvor du kjører til Kristiansand sentrum på ca. 10 min. Det vil ta ca. 5 minutter å sykle til Sørlandsparken, hvor du finner et av Norges største kjøpesenter og alt du trenger i hverdagen. Det er også sykkelavstand til både Dyreparken og Hamresanden.

For barnefamilier er Hamrevann en drøm og rundt vannet skal det lages et stort tilbud av aktiviteter for hele familien. Det kommer en flott turløype på ca. 9 km, med en bro over vannet, slik at man kan velge om man vil gå hele eller halve turen. I tillegg vil det bli satt opp en egen grill-øy med fastmonterte stoler rundt en grill - midt ute på vannet. Her kommer det også terrengsykkelstier, gapa-huker, badestrand, flytebrygger, kajakker, sup-brett og mye, mye mer. Det er en flott gåtur fra boligfeltet til Hamrevann, hvor du går på sti, gjennom nydelig natur.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Mellom boligene blir det et meget koselig og sosialt felles tun med blant annet fellesstue, pizzaovn, lekehytte med mer.
Tunet blir organisert som et realsameie. Det vil si at alle de 20 boligene eier 1/20 hver. Realsameiet vil ha et eget styre, budsjett og forretningsfører. Utbygger har satt opp et budsjett som inkluderer sommer- og vintervedlikehold, forsikring, energikostnader, kommunale avgifter og forretningsførsel. Boligene vil ut fra dette budsjettet betale kr. 575,- per mnd.

Etter at boligene er innflyttet kan beboerne selv velge for eks å gjennomføre sommervedlikehold selv og dermed redusere kostnadene.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Til hver bolig medfølger en parkeringsplass under tak/carport. Det blir lagt opp infrastruktur til ladestasjon for hver parkeringsplass. I tillegg blir det gjesteparkering i området.

Mobilitetstjenester og bildeling som unikt tilbud til beboere på Hamrevann

Hamrevann er et framtidsrettet boligprosjekt med fokus på bærekraft. Bra for folkene som skal bo der og bra for miljøet. Derfor vil du fra innflytting få tilgang til moderne mobilitetstjenester, inkludert en bildelingstjeneste, som vil redusere ditt behov for egen bil og parkering.

Bildelingstjenesten vil tilby ulike elektriske biler, eksempelvis en liten bil for en kort handletur, varebil til flytting og større biler til langtur med familien. Bilene er av topp moderne stand, og gir innbyggerne et unikt ekstratilbud som gjør hverdagen enklere. Tjenesten er veldig enkel å bruke – via en app bestiller og betaler du for bruk av bilen i det tidsrommet du trenger bilen. Leverandøren av tjenesten vil ta seg av alt praktisk rundt bilholdet som forsikring, vask, service og hjulskift.

Antall biler, utvalget av biltyper og andre transportmidler som el-sykler og sparkesykler vil gradvis utvides etterhvert som flere byggetrinn blir klare på Hamrevann.

Priser for bruk av tjenestene vil være klare og tilgjengelige før innflytting.

Boder

I alle boliger vil det bli levert to innvendige boder i tillegg til utvendig sportsbod på ca 5 kvm. Noen av boligene får sportsboden i forbindelse med carport, mens noen av boligene vil få boden i forbindelse med sin private hage.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Fasiliteter

Balkong
Peis
Kabel-TV
Garasje
Utsikt
Bredbånd
Sentralt
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Hamrevann, 4656, HAMRESANDEN
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Frederik Haugland Jacobsen
Prosjektmegler
Kontakt
Christian Forum
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!