Nysgjerrig på prosjektet? Meld interesse for Gausetangen og bli holdt oppdatert.

Boligtyper

32 Leiligheter

Solgt

16/32

Eieform

Cooperative

Status

Til salgs

Soverom

1 - 3

Størrelse

34 - 107 m2

Velkommen til Gausetangen

Beliggenheten til Gausetangen gjør at mange av leilighetene får ettermiddags- og kveldssol, noe som gjør prosjektet unikt i Holmestrand. Det som tidligere var klasserom i Næskildsgate 2, skal nå forvandles til byleiligheter med fokus på høy kvalitet. De store industrielle vinduene og takhøyden som sprenger norsk standard får lyset til å spille seg ut i rommet. Slik blander vi gammelt med nytt, og tar med oss en del av historien inn i fremtiden.

Å velge Gausetangen er å velge en bybolig som skiller seg ut i mengden. Moderne, kvalitetsbevisst og praktisk, jovisst, men med en helt egen historie og sjel. Ved siden av verdien som ligger i byggets historiske betydning, er det Gausetangens utforming og arkitektur som gir de nye leilighetene sin kanskje mest unike kvalitet. Takhøyden på ca. 3,5 meter skaper en spesiell romfølelse og nærmest herskapelig stil, sammen med de store, rutete vinduene som slipper mengder med dagslys inn. Takhøyden vil variere fra etasje til etasje da dette er et gammelt bygg.

Nå er det mulighet for å senke skuldrene. Midt i Holmestrand, skaper vi rom for en rolig hverdag med fantastiske solforhold og utsikt over fjorden og byen.

Utforsk Gausetangen byggetrinn

Prosjektoversikt for Gausetangen

Kopiert til utklippstavle
Besøk prosjektets nettside

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Martin Nørgaard

Meld interesse for Gausetangen

Meld interesse for prosjektet og bli holdt oppdatert.

Felter merket med * er obligatoriske.

Eiendom.no er den første boligportalen kun for nybygg