Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Fyrstikkbakken 14 Hus C

Fiks ferdige leiligheter - hvor alt er nytt og deling står i fokus :)
Pris

kr 7 743 994 - 16 287 224

Størrelse
89 - 133 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

216/254

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Her bygger vi landets hyggeligste nabolag!
Fyrstikkbakken 14 ligger sentralt på Bryn i Oslo, og er et fremtidsrettet og miljøvennlig boligprosjekt med ca 160 leiligheter fordelt på 4 bygg. Leilighetene har gode og varierte planløsninger fra 36-138 kvm BRA.

Leilighetsbyggene blir bygget i massivtre, og er Norges første Future Built prosjekt for bolig. Det legges stor vekt på miljøet - hvor prosjektet har som ambisjon om å bli miljøsertifisert innen BREEAM-NOR very good.

Byggingen er i full gang, og med over 130 leiligheter solgt.

Sjekk ut vårt digitale visningssenter på www.f14.no

Beliggenhet:
Alle veier fører til Bryn - det er kort vei til både t-bane og togstasjon. I tillegg til gode sykkelforhold både til og fra sentrum. Det vil bli etablert parkering for både sykkel og bil i garasjekjeller, der sameiet vil tilby utleie av elsykler og elbiler.

Les mer på vårt digitale visningssenter om du er nysgjerrig på solforhold, 3Dmodell og hva som skjer i nærområdet. Det er kort vei til turområder – med Nordre Skøyen hovedgård som «nærmeste nabo», Svartdalsparken og Østmarka for å nevne noe. På våre hjemmesider kan du også følge med på byggeplassen via vårt byggeplasskamera som oppdateres hvert 10 minutt:

https://fyrstikkbakken14.no/vare-boliger/fyrstikkbakken-14/til-salgs/prosjekt-og-beliggenhet


Uteområdet, fellesarealer og «delemeter»:
Fyrstikkbakken 14 er et unikt boligkonsept, hvor store områder deles av beboerne, både utendørs og innendørs. Dette kaller vi «delemeter» - altså meter man deler med andre beboere.
Arealer som selskapslokale med lounge og kjøkken, gjesteleiligheter, verksted, samt hyggelige møteplasser på bakkeplan. På toppen av alle byggene vil alle beboerne kunne nyte livet på fantastiske takterrasser, med fantastisk utsikt over by og fjord, og gode solforhold fra morgen til kveld.

Takterrassene har ulike temaer. I Bygg A kan familien samles på Leketoppen hvor terrassen planlegges for lek & samvær. I Bygg B kan du nyte saunaen i Damphuset, eller slappe av i en solseng med utsikt over byen. I Bygg C er Oasen hvor de kreative naboene kan dyrke planter eller bedrive kunst/kultur/musikk. I bygg D kan du treffe dine spreke naboer og finne formen på Formtoppen. Alt dette blir altså ditt. Og naboens.

Les mer om delemeter her: https://fyrstikkbakken14.no/vare-boliger/fyrstikkbakken-14/til-salgs/dine-delemeter

Tomt

Parkering og garasje

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i fellesskap er inntatt i salgsoppgaven, og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt.

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.

Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker.

Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.

Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel), bortsett fra hvis eiendommen er solgt som ny.

Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.

Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.

Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

GARANTI
Eiendommen ble ferdigstilt november 2023, og selges som ledd i næringsvirksomhet. Hvis eiendommen selges innen 6 mnd. etter ferdigstillelse*, og kjøper er å anse som forbruker, vil selger stille oppfyllelsesgaranti overfor kjøper iht. § 12 i bustadoppføringsloven. Garantien skal være på min 5% av kjøpesummen, og vare frem til 5 år etter overtakelse. Garantien skal stilles straks avtale er inngått, dvs. ved budaksept, og det kan ikke kreves at kjøper innbetaler hele eller deler av kjøpesummen før garantien foreligger.

*Boligen anses som ferdigstilt når den faktisk er ferdig (=alt arbeid er fullført), uansett om det foreligger ferdigattest eller ikke. Aksepteres bud etter 6 mnd. etter ferdigstillelse vil det ikke stilles garanti.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Garasje
Bredbånd
Sentralt
Turterreng
Vaktmestertjeneste
Takterrasse

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Fyrstikkbakken 14 Hus C, 0667, OSLO
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Bjørnar Gullberg Letnes
Prosjektmegler
Kontakt
Bente Stubberud
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!