Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Fýri Vest

Bo komfortabelt i hjertet av Hemsedal - salget er i gang!
Pris

kr 4 008 803 - 16 024 139

Størrelse
41.3 - 126.5 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

19/27

Boligtype

Fritidsboliger

Soverom

1 - 4

Fýri Vest er siste byggetrinn på Fýri og vil bestå av 27 eksklusive fjelleiligheter med kanskje Hemsedals aller beste beliggenhet - rett ved foten av fjellet og skianlegget. Prosjektet består av to bygg med til sammen 27 unike leiligheter, hvor nær sagt ingen leiligheter er helt like. Fýri Vest vender mot sør og vest og alle leilighetene får store, private uteplasser og innvendig garasjeplass.

I prosjektets fellesarealer vil man ha fri tilgang på loungearealer med diverse sittegrupper, peis, toalett- og kjøkkenfasiliteter, samt et treningsrom til fri benyttelse for alle beboere. I kjelleren har alle leilighetene hver sin gode sportsbod, samt et felles smørerom med innredning for skiprep.


Leilighetene

På Fýri Vest er bebyggelsen plassert på en naturlig og god måte i det lett skrånede terrenget mot sør/vest. Fýri Vest vil harmonere svært godt med det norske høyfjellet, og med omgivelsene for øvrig på Fýri. Dette har også resultert i at alle leiligheter er unike på hvert sitt vis og har til dels en ulik planløsning.

Spennende arkitektur i massiv tre og store vindusflater som gir kontakt med naturen utenfor er et godt utgangspunkt for å skape rammene for en moderne ferieleilighet. Funksjonelle planløsninger og matte taktile materialer gir en eksklusiv følelse, samtidig som leiligheten har den intime stemningen man gjerne vil ha på fjellet. Høy kvalitet er en rød tråd, og kjøkken og bad er utstyrt med kjente merkevarer.


Rom for aktivitet

De fleste som velger leilighet i Fýri Hemsedal gjør det for å utnytte de rike tur- og skimulighetene dalen og fjellene inviterer til. Derfor har Fýri Vest sitt eget prepperom der du kan klargjøre alpin- og langrennsski for nye opplevelser. Skiene setter du trygt i egen sportsbod.


Et ekstraordinært prosjekt i fjellet

Det er Nordic - Office of Architecture som har tegnet hele destinasjonen Fýri. Fýri Resort, Fýri Tunet og nå det nye Fýri Vest - vårt aller siste byggetrinn. Samlet utgjør hotellet og leilighetene en harmonisk helhet med rene linjer, høy kvalitet på materialer og rolige, avstemte farger som understreker den gode fjellfølelsen.


Fýri Resort

Rett ved leilighetene finner du fjellnorges flotteste hotell. Fýri Resort huser blant annet restauranter, en egen poolclub, barer med peis og solrike terrasser, sportsbutikk, spillmuligheter for de unge og en atmosfære man sjelden finner i fjellheimen.

Prosjektutbygger

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Totteskogen 55, 3560, Hemsedal
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Stian Pøhner
Partner / Eiendomsmegler
Kontakt
Tobias Due
Partner / Eiendomsmegler
Kontakt
Torstein Kirud
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!