Boligtype

Leiligheter

Eieform

Selveier

Status

Kommer for salg

Soverom

Ikke angitt

Størrelse

50 - 163 m2

Velkommen til Fagerlunden

Beliggende på en solrik kolle med kort gangavstand til Bekkestua sentrum og Gjønnes T-banestasjon, har dette prosjektet en meget sentral beliggenhet. Bevaring av grøntareal og eksisterende trær samt opparbeidelse av et eget hageanlegg vil gi prosjektet et landlig og koselig preg. Prosjektet tegnes og utvikles i samarbeid med anerkjente Kristin Jarmund Arkitekter.

Her kommer 54 leiligheter fra ca. 50 til 163 kvm fordelt på 3 bygg. Leilighetene har rause, private uterom, terrasser og balkonger. Det er lagt vekt på høy arkitektonisk kvalitet og bestandighet i materialbruk, som for eksempel skjermtegl i kombinasjon med tre og glass, romdannende pergolaer samt sedumtak. Inngangspartiene vil strekke seg opp igjennom alle etasjene og gi et flott og eksklusivt førsteinntrykk. Leilighetene vil være romslige, funksjonelle og fleksible med innredningsløsninger som kan tilpasses etter behov.

Salgsstart høst 2021. Bygningene er nennsomt plassert på tomten i forhold til topografi og eksisterende vegetasjon. Hvert av byggene er utformet med avtrapninger og fasadesprang som vil gi varierte og gode lys- og utsynsforhold. Boligene i Fagerlunden vil få frodige, attraktive felles uteområder med pergolaer, kvalitetsmøbler og utebelysning. Hagen vil bli harmonisk beplantet med frukttrær og andre vekster, og det blir et eget drivhus for deg som ønsker å dyrke blomster, grønnsaker og urter. Det vil bli tilrettelagt for aktivitetsområder som for eksempel grillplass, sjakkbord og petanque-bane. Parkering skjer i underjordisk parkeringsanlegg og det legges også opp til fellesarealer med for eksempel sykkelverksted, smørebod eller plass for hundevask.

Fagerlunden vil være et av Skanskas mest miljøambisiøse boligprosjekt – tegnet av Kristin Jarmund arkitekter.

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Tobias Due

Tobias Due

Jan Petter Solberg Hansen

Jan Petter Solberg Hansen

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg