Boliger

33 Leiligheter

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Solgt

0/33

Soverom

2 - 3

Størrelse

62 - 86.3 m2

Velkommen til Fabeltunet

På Frogner i Lillestrøm kommune utvikler vi en nytt boligområde i eventyrlige omgivelser - midt mellom Oslo og Gardermoen. Det heter Fabeltunet. Her vil du bo i et moderne hus eller leilighet med kort vei til skole, barnehage, butikker og kollektivtransport.

Første byggetrinn av Fabeltunet består av 82 lekre leiligheter i hus A og B. Vi har 3 -og 4-roms leiligheter ledige. Noen med private takterrasser, alle med deilige balkonger. Gulvvarme og hvitevarer er inkludert!

Fabeltunet vil ved ferdigstillelse bestå av rekkehus og leiligheter som omkranser trivelige tun. Her blir det bli fint for både liten og stor å bo, med lekekamerater utenfor døra og flere sosiale møteplasser. Boligene leveres med hvitevarer, slik at du kan flytte inn og begynne å bo fra første dag. Frogner sentrum og togstasjonen er kun en kort spasertur unna.

Vi starter i første omgang salget av leiligheter. Her kan du velge mellom 2- til 4-roms - alle med solrike balkonger. Flere av leilighetene får i tillegg store lekre takterrasser som et ekstra rom å nyte sommerhalvåret på.

Bilen parkerer du tørt, trygt og praktisk i p-anlegget. Her vil det også forberedes for ladepunkt for elbil. Det blir også lagt opp til en praktisk bildelingstjeneste.

I de moderne og energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard, på alt fra fliser til kjøkken og parkett. For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen, så blir det gode muligheter for dette gjennom tilvalgsløsninger.

Enheter i Fabeltunet

Besøk prosjektets nettside link icon

Prosjektutbygger

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg