Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image
location iconGullaug
Alle enheter solgt

Engersand Havn

Siste mulighet i eventyret Engersand Havn!

Eieform

Andel

Tilgjengelig

0/63

Boligtype

Leiligheter

Annet

Soverom

1 - 3

Engersand Havn i Lier er allerede et lite eventyr av et boligområde – vestvendt, sjønært og solrikt. Området blir nå ferdigstilt med 57 splitter nye boliger, omgitt av en rekke spennende møteplasser. Strandpromenaden slynger seg langs vannkanten, forbi vår egen båthavn og nabolagsrestauranten, Ankeret Brygge, på vårt eget torg. Nordområdet og Torgområdet er ferdigutviklet og utsolgt, og det er på Sydområdet vi finner de to siste byggetrinnene: idylliske og lett tilbaketrukne Strandhagen 3 og 4. Byggingen er godt i gang, og med dette blir boligeventyret fullført, og innflyttingen vil starte sommeren 2022!


Bo i vakkert og behagelig rett ved sjøen

Engersand Havn er blitt et populært og ettertraktet boligområde, først og fremst på grunn av den sjønære beliggenheten, vestvendt med sol hele dagen og rike muligheter for badeliv, sjøliv og friluftsliv. Her har du naturreservat mot nord, ski- og turterreng mot øst, og badeplasser og svaberg mot sør. På bryggekanten ligger nabolagsrestaurant Ankeret. Nærmeste nabo er Engersand Friluftsområde, der du finner en stor gresslette med grillplass, og både sandvolley- og basketballbane.

Hvor mange kjenner du som bor nesten på stranden eller rett ved bryggekanten? Hvor mange steder er det i det hele tatt mulig? Uansett hvor du bor på Engersand Havn er du aldri langt fra stranden eller brygga. Du kan rusle i badekåpen fra din egen inngangsdør ned til en stille, liten strand ved Drammensfjorden eller til den metervis lange brygga som du kan bruke til det du vil. Det er det ikke mange som har det slik, men vi tror det er mange som kunne tenke seg det.


En hel liten bydel med kort vei til det aller meste

Vi har allerede konstatert at Engersand Havn er blitt rene boligeventyret der det ligger vestvendt og solrikt på den riktige siden av Drammensfjorden. Når området er ferdig utviklet kan vi nesten snakke om en hel liten bydel, nesten en sørlandsby i vannkanten. Her får du bokvaliteter som du ikke finner noe annet sted i regionen.

Samtidig som du får bo i vannkanten, uten trafikkstøy og forurensing, kan du også ha kort vei til det aller meste. Fra Engersand Havn bruker du under ti minutter til Drammen. Til Asker bruker du kanskje tjue. Jobber du i Oslo, kan du regne med 40 minutter, avhengig av transportmiddel. Flytoget tar omtrent en time til Gardermoen, og det samme gjør toget eller bussen til Torp.

Fasiliteter

Heis
Roof terrace
Balkong
Parkering
Båtparkering

Prosjektutbygger

Enheter

Filtre

Salgstrinn

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Engersand Havn , 3427, Gullaug
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Øystein Liverud
Øystein Liverud
Kontakt
Anna K. Svendsen
Anna K. Svendsen
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Dette prosjektet er utsolgt, men meld din interesse og bli kontaktet med informasjon om andre liknende prosjekter som kan være av interesse for deg. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!