Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Engelsrud Hageby

Nye rekkehus m/peisovn - Svært gunstig rente gjennom Husbanken - Kr. 0,- i forskudd - Innflytting sommer 23
Pris

kr 4 401 532 - 5 001 492

Størrelse
100 - 104 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

11/21

Boligtype

Rekkehus

Soverom

3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

PROSJEKTET
Engelsrud Hageby er et nytt boligfelt flott beliggende like ved Nannestad sentrum, Teigebyen. Første trinnet består av 21 rekkehus fordelt på 2 rekkehustyper.

Engelsrud Hageby ligger i et etablert og rolig boligområde i Teigebyen, som er administrasjonssenteret i Nannestad kommune.
Rekkehusene ligger i et barnevennlig boligområde med gangavstand til både barneskole og barnehage, og med gang- og sykkelsti til Nannestad sentrum.

I Nannestad sentrum finner man handelstilbud som dekker alle daglige behov, slik som dagligvare, apotek, blomsterbutikk og vinmonopol mv, men også idrettshall, ungdoms- og videregående skole.

REKKEHUSENE
Rekkehusene vil være omkranset av idyllen både naturen og omgivelsene utgjør i dette området. Her vil det opparbeides lekeplasser og andre fine grøntområder, og disse boligene vil være perfekt for de som ønsker å bo sentralt, men samtidig i et rolig, barnevennlig og naturskjønt boligområde.

Rekkehusene består av to ulike typer; type A er på 105 kvm BRA og type B er på 109 kvm BRA.

Vi ønsker å fremheve følgende kvaliteter:
- Begge typer med 3 soverom, 1 bad og 1 wc -rom
- Kjøkkeninnredning fra HTH med hvitevarepakke
- 1-stavs hvitpigmentert mattlakkert eikeparkett
- Lekre 60 x 60 fliser på bad med behagelig gulvvarme, vegghengt wc
- Opplegg vaskesøyle på bad eller wc
- Vegger og himlinger av sparklet og malt gips
- Peisovn i stue
- Hagedel foran og bak det enkelte rekkehus
- Carport ved den enkelte bolig
- Pene og lettstelte fellesområder med flere lekeplasser i nærområdet
- Kr. 0,- i forskudd
- Innflytting sommeren 2023
- Tilvalgsprosessen er i gang

Det henvises ellers til leveransebeskrivelse i gjeldende prospekt for mer detaljert informasjon.

HUSBANKFINANSIERING

Alle boligene i salgstrinn 1 er godkjent for finansiering i Husbanken. Dette gir deg som kjøper av rekkehus på Engelsrud Hageby mulighet til å søke om finansiering til Husbankens gunstige og forutsigbare betingelser. Det gis anledning til å søke om finansiering av inntil 85% av kjøpesummen, løpetid på opptil 30 år og avdragsfrihet i 8 år.
Pt. er denne renten på 1,75%, videre henvises det til Husbankens hjemmeside for mer informasjon om rentenivå: www.husbanken.no/person/lan-fra-husbanken

Husbanken tilbyr markedets beste rente som er svært gunstig sammenlignet med tradisjonell bankfinansiering.

Se også: www.engelsrudhageby.no

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt senest 31.8.2023. Dette gjelder som en bindende frist iht. bustadoppføringslova.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i Bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra Selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fellesarealer, carport og boder, samt fasader, herunder balkonger og terrasser mv. ferdigstilles samtidig med boligene.

Utomhusarealene tilhørende den enkelte bolig og byggetrinn, ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av utearealer vil bli. Privat uteoppholdsareal er planlagt søkt organisert som tilleggsdel til Kjøpers boligseksjon, men kan også skilles ut som en egen eiendom eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år).

Øvrige utomhusarealer på utbyggingseiendommen, herunder felles adkomstveier, lekeplasser, veier, VA-grøfter og annet uteområde som ikke vil omfatte av det enkelte sameie, er planlagt å inngå i et Fellessameie som etableres som en velforening for området.

Enhver eier av boligeiendom innenfor utbygnings området Engelsrud Hageby med
gnr. 47, bnr. 92 og 96 og senere fradelte parseller/tomter i Nannestad Kommune, er pliktig medlem av velforeningen. Pliktig medlemskap vil bli tinglyst på alle gårds- og bruksnummer.

Fellessameiet/ velforeningen for alle enhetene i prosjektet vil få eget styre, budsjett og vedtekter. Kostnader til drift, vedlikehold m.m. av eiendommen vil bli belastet den enkelte seksjonseier gjennom felleskostnader i det enkelte selskap.

På utbyggingseiendommen vil det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/tv/telefon og ev. andre ledninger. Disse felles ledningene vil kunne gå over eiendommen i dette byggetrinnet og andre eiendommer i senere byggetrinn, herunder velforeningen. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at den enkelte eiendom vil få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter for sameiet dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Hver bolig får parkering i egen carport og en utvendig sportsbod i tilknytning til denne. Ellers parkering på egen gårdsplass.

Det blir opparbeidet utvendig gjesteparkering med 10 p-plasser og 2 HC- plasser på sameiets eiendom.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan den endelige organisering av carportene og bodene vil bli. Dette er planlagt søkt organisert som tilleggsdel(er) til kjøpers boligseksjon.

Ladestasjon for el-bil inngår ikke i leveransen fra selger, men kan bestilles som tilvalg. Strømforbruk og kostnader for ladning av el-bil betales av den enkelte seksjonseier.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager. Seksjonseier har plikt til å melde bortleie av seksjonen skriftlig til sameiets styre/forretningsfører om hvem som er ny leietaker.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Fasiliteter

Balkong
Sentralt
Garasje
Bredbånd
Peis
Hage
Turterreng
Kabel-TV

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Engelsrud Hageby, 2030, NANNESTAD
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Tone Therese Johansen
Tone Therese Johansen
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Bledar Osmani
Bledar Osmani
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!