Boliger

12 Leiligheter

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Solgt

12/12

Soverom

5

Størrelse

110 - 148 m2

Velkommen til Elvenglia

Elvenglia vil ved ferdigstillelse bestå av funkisinspirerte rekkehus med gode kvaliteter. Området er perfekt for barnefamilier med gode skoler og barnehager i rusleavstand unna. Rekkehusene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i egen garasje eller carport.

Det nye nabolaget vil etableres i Elvengveien med trinnvis bebyggelse i høyden. Det blir nydelige utsiktsforhold fra store solrike takterrasser. Alle boligene leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, i tillegg til ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Det blir fjernvarme og vannbåren gulvvarme - for bedre komfort Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for flotte stilpakker og øvrige gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer, slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Elvenglia på Kjeller er et ideelt sted å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. I Elvenglia bor du nær skole og barnehage, med de landlige omgivelsene rett utenfor døra. Det er gode kollektivforbindelser i nær avstand. Kjeller har flere skoler, barnehager og en rekke arbeidsplasser. I Lillestrøm, like i nærheten finnes friluftsbad, kulturtilbud og svært gode shopping­muligheter. Er du interessert i fotball, ligger Åråsen stadion, som er hjemmebanen for fotballklubben Lillestrøm, kun en kort spasertur unna.

Enheter i Elvenglia

Besøk prosjektets nettside link icon

Prosjektutbygger

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg