Boliger

19 Rekkehus
4 Eneboliger

Eieform

Selveier

Status

Solgt

Solgt

23/23

Soverom

3 - 4

Størrelse

119 - 203 m2

Velkommen til Eikelundveien

I Eikelundveien er nabolaget godt etablert og våre boligkjøpere har nå startet et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye trivelige naboer. Det er spennende for både liten og stor. I Eikelundveien bor du nær skole og barnehage, med gode kollektivforbindelser i nærheten. Toget fra Lillestrøm tar deg til Oslo på drøye 10 minutter.

I det aller siste salgstrinnet i Eikelundveien byr vi på både rekkehus og eneboliger med smarte planløsninger og god plass til hele familien. Boligene leveres nøkkelferdig med hvitevarer fra Sigdal, delikate baderom og private uteplasser. Her kan du endelig få det ekstra soverommet, kontoret, walk-in-closetet eller TV-rommet du trenger for å kunne trekke deg litt tilbake.

Ved å kjøpe ny bolig eller bolig under oppføring beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien - og dette sparer du mye på. Kjøper du brukt bolig betaler du dokumentavgift på hele boligens verdi.

Ved kjøp av ny bolig har du også en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. Du får en høyere byggteknisk standard enn for bare noen år siden og det holdes befaringer før, ved og et år etter overtagelse for at eventuelle feil skal bli avdekket og rettet opp. Vi har også utviklet en trygghetsgaranti for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger.

I tillegg til dette kan du bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på det du har lyst til.

Enheter i Eikelundveien

Besøk prosjektets nettside link icon

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Ingebjørg Katrin Halle

Ingebjørg Katrin Halle

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg