Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Dronningens gate 30

Dronningensgate/ Sentrum : NÅ kun 4 ledige 3-roms leiligheter med garasjeplass og heis. Vannbåren gulvvarme - innflytningsklart juni 2023!
Pris

kr 4 971 252 - 13 026 752

Størrelse
69 - 96 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

4/21

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Her bor du rett i utkanten av Sandefjord sentrum med nærhet til alt byen har å tilby!

Boligdelen starter i tredje etasje og strekker seg opp til sjette - til sammen 21 leiligheter, som alle ligger høyt og fritt, med flott utsikt over byen fra egen balkong eller takterrasse.

De aller fleste leiligheter har syd- og vestvendt balkong, og har derfor meget gode solforhold, samt utsyn. Ekstra bod, samt egen garasjeplass i felles underjordisk garasjeanlegg med direkte heisadkomst. Her er stor variasjon av størrelser fra 2-roms leiligheter på ca 66 kvm til den største 4 roms leiligheten på ca 145 kvm. I dette prosjektet har vi prioritert flere romslige leiligheter på over 100 kvm BRA med minimum 2 soverom og 2 bad. Alle hovedsoverommene har eget bad «en suite», mange av dem med utgang til terrasse eller balkong. I øverste etasje finner du tre unike Penthouseleiligheter med helt fantastiske takterrasser som har utsyn over byen! Første etasje skal etter planen inneholde møte- og aktivitetsrom, her planlegger vi også en egen kafé, som fort kan komme til å bli din lokale favoritt. I andre etasje legges det opp til attraktive kontorlokaler for utleie.

Store fellesområder:
Det anlegges 280 kvadratmeter felles utearealer fordelt på to terrasser; en stor takterrasse i tredje, på vestsiden av bygget, og en mindre terrasse over inngangspartiet på østsiden.

Er du tidlig ute, er det selvfølgelig mulig å gjøre individuelle endringer og påvirke leiligheten i stor grad.
Borettslaget har fleksibel finansieringsløsning med 20 års avdragsfrihet, og mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

LES MER: www.dronningensgate.no

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligene overtas 15.06.2023.
Dette gjelder som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra Selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Beliggenhet

Dronningensgate 30 & 32 ligger på hjørnet av Dronningens gate og Florsgate, høyt og fritt, litt vest for
Nybyen, og i gangavstand til det meste. Her er det bare tre minutter å gå til bussen, fem minutter til toget og 15 minutter til havna. Det er kort vei til alle butikker, skoler, barnehager, og ulike kultur- og treningstilbud. Fra de nye leilighetene er det rusleavstand til alt fra enkle kaffebarer til vinbarer og stjernerestauranter.

Den perfekte kombinasjonen av beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet for deg som elsker Sandefjord og er klar for noe
nytt.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Prosjektet skal oppføres og ha rettigheter på eiendommene gnr 171 bnr 9,10,11 og 42 samt en parsell av bnr 8, alle i Sandefjord kommune

Boligene vil bli organisert som andelsleiligheter hvor borettslaget vil bli sameier og hjemmelshaver i eiendommen. Det samlede tomteareal for eiendommene utgjør p.t. 1 122 m². Parsellen som skal fradeles eiendommen gnr 171 bnr 8 er ikke inkludert i det oppgitte areal og vil eventuelt komme som et tillegg. Eiendommene skal sammenslås og kan bli grensejustert/tillagt eiendom slik at det endelige tomtearealet kan ikke oppgis på salgstidspunktet. Selger tar forbehold om det endelige tomtearealet.

Eiendommen vil bli opprettet med egen matrikkel og denne eiendommen er planlagt seksjonert i bolig- og næringsseksjoner hvor boligene er planlagt å inngå i en samleseksjon bolig. Antall næring- og boligseksjoner er på salgstidspunktet ikke endelig avklart. Hver seksjon vil utgjør en sameieandel i sameiet i henhold til oppdelingsbegjæringen. Prosjektet er planlagt å bestå av totalt 21 andelsboliger.

Borettslag vil få eiendomsretten til grunn og bebyggelse (leilighetene) ved overføring av hjemmel til eierseksjonen, overført fra selger ved gjennomføring av den såkalte "borettslagsmodellen". Eiendomsretten til en forholdsmessig andel av tomten vil senest under byggetiden bli overført til borettslaget ved overdragelse av et aksjeselskap som eier en slik andel av tomten. Dette aksjeselskapet vil bli fusjonert med borettslaget. Selger disponerer, inntil ferdigstillelse av bygget, tomten på grunnlag av avtale med grunneier. Etter at bygget er ferdigstilt, vil bebyggelsen (seksjonene) bli overdratt til borettslaget og avtalen som gir utbygger rett til å disponere tomten blir avviklet.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger bruksrett til en sportsbod, en parkeringsplass og sykkelparkering til hver leilighet i felles underjordisk garasjeanlegg. Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan den endelige organisering av garasjeanlegget med tilhørende parkeringsplasser, boder og sykkelparkering vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til borettslagets seksjon(er), skilles ut som en egen eiendom (anleggseiendom med egne vedtekter), eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år).

Ladning for el-bil parkering/ladestasjon inngår ikke i leveransen fra selger med kan leveres som tilvalg. Det vil kunne være begrensninger på antall ladepunkter og kapasitet som kan leveres. Det tas forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert som et fleksibelt ladesystem som fordeler tilgjengelig effekt mellom flere brukere. Strømforbruk og kostnader for ladning av el-bil betales av den enkelte andelshaver. Selger tar forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert og administrert av ekstern leverandør og at kjøper betaler leie for bruk til dette selskapet. Kostnader for bruk er ikke fastsatt på salgstidspunkt.

Selger forbeholder seg retten til å fordele parkeringsplasser og boder.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Det vises til borettslagslovens § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6. Andelseiere i borettslag kan leie ut hele sin enhet i opptil 30 døgn i løpet av året. Dette er en utvidelse av tidligere lov.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Fasiliteter

Utsikt
Bredbånd
Balkong
Sentralt
Heis
Garasje

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Dronningens gate 30 , 3211, SANDEFJORD
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Lill-Iren Barth
Lill-Iren Barth
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!