SOLGT

Clemenskvartalet

Leilighet 1-H0402 i Clemenskvartalet

Boligtyper

Leilighet

Eieform

Selveier

Status

Solgt

Soverom

2

Størrelse

65 m2

Etasje

4

Utforsk Clemenskvartalet - Trinn 1

Velkommen til Clemenskvartalet

Det nye boligprosjektet Clemenskvartalet i Bjørvika, er nå for salg! Her kan du bo midt mellom sjøen, byen, historiske parker, kanaler og ruiner i et kvartal helt utenom det vanlige. Bygget får en stor og grønn byhage i midten, og alle beboere vil få tilgang til grønne takhager. Det kommer også serveringssteder, butikker og servicetilbud for beboere og besøkende. Strøksgaten langs byggets vestside blir sykkelgate og nærmest fri for privatbiler.

Bygget blir noe helt utenom det vanlige, med fasader som varierer i form, høyde og ikke minst farge.

Clemenskvartalet vil bli et godt sted å bo hvor en rolig nabolagsfølelse står i høysetet. Beliggenheten kombinerer nærhet til fjorden og ulike grøntområder, med nærhet til byen, kollektivtrafikk og et urbant nabolag. Langs byggets vestfasade går Rostockgata som tilrettelegges for syklister og gående. På siden mot øst blir det utsikt mot Middelalderparken og Ekebergåsen. I nord får man fjordglimt fra Bispekilen, og i retning syd ligger den grønne Losæterallmenningen og Sørenga sjøbad.

Beboerne i det flotte kvartalsbygget vil få tilgang til en mengde servicefunksjoner som blant annet bil- og kajakkdeling, håndverker- og renholdstjenester og mye mer. Bygget får frodige takhager og en grønn byhage på størrelse med en fotballbane. På bakkeplan planlegges det også for butikker, restauranter og servicetilbud.

Registrer deg nå på clemenskvartalet.no og vær blant de første som får informasjon om prosjektet.

Kopiert til utklippstavle
Besøk prosjektets nettside

Har du noen spørsmål?

Lars Bratseth

Meld interesse for Clemenskvartalet - Trinn 1 - 1-H0402

Meld interesse for prosjektet og bli holdt oppdatert.

Felter merket med * er obligatoriske.

Eiendom.no er den første boligportalen kun for nybygg