Nysgjerrig på prosjektet? Meld interesse for Brattlitoppen og bli holdt oppdatert.

Boligtyper

31 Leiligheter

Solgt

19/31

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Soverom

1 - 3

Størrelse

44 - 107 m2

Velkommen til Brattlitoppen - Nye 2- til 4 -roms leiligheter med smart planløsning og fin beliggenhet

Brattlitoppen består av 32 romslige 2- til 4-roms-leiligheter. Dette blir leiligheter med gode sol- og utsiktsforhold beliggende høyt og fritt.

Arkitektonisk vil bygningen bestå av materialer som uttrykker kvalitet og bestandighet. Det er tenkt et samspill mellom en mørk og lys teglsten på bygget, med innslag av trekledning på blant annet balkonger og mot gårdsrom.

Det vil bli parkeringsplasser i sokkeletasje og heis mellom parkering/bodarealer til alle leilighetene. Brattlitoppen får sykkelverksted i kjelleren.

Alle leilighetene har moderne og arealeffektive planløsninger med store vindusflater, som gir gode rom med mye lys. Det leveres kvalitetskjøkken fra HTH med laminat benkeplate, og ettgreps blandebatteri. Alle hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, induksjonstopp og komfyr, er integrerte og leveres fra Siemens. På badet blir det lekre keramiske fliser med mosaikkfliser i dusjsone. Baderomsinnredning leveres med vegghengt toalett og heldekkende vask som tilpasses hver enkelte leilighetsstørrelse, og klare dusjvegger i herdet glass.

Gulvene får tidsriktig mattlakkert enstavs eikeparkett med vannbåren gulvvarme og malte vegger og tak, med moderne detaljer som listløs overgang fra vegg mot tak. På Brattlitoppen får du en bolig av høy kvalitet og tidløs eleganse, hvor du i tillegg fritt kan velge akkurat den stilen som passer deg best. Vår interiørarkitekt har utarbeidet tre ulike interiørkonsepter du kostnadsfritt kan velge mellom.

Utforsk Brattlitoppen byggetrinn

Prosjektoversikt for Brattlitoppen

Kopiert til utklippstavle
Besøk prosjektets nettside

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Finn Bragnes

Meld interesse for Brattlitoppen

Meld interesse for prosjektet og bli holdt oppdatert.

Felter merket med * er obligatoriske.

Eiendom.no er den første boligportalen kun for nybygg