Boliger

88 Leiligheter

Eieform

Andel

Status

Til salgs

Solgt

83/88

Soverom

2 - 4

Størrelse

31 - 67 m2

Velkommen til Bankveien 10

Midt i hjertet av Asker sentrum ligger Bankveien 10 - Eiendommen gjennomgår nå en total transformasjon og vil etter ombygging fremstå som toppmoderne med gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter. Bankveien 10 vil bestå som to separate bygg, rehabilitering av eksisterende høyblokk (Bygg A) og nybygg på delen mot Wesselkvartalet (Bygg B). Disse kobles sammen på midten, og her blir det etablert private hager samt fellesareal for leilighetene.

Bankveien 10 Comfort (bygg B) består av 19 nye leiligheter med sprek arkitektur og gode kvaliteter midt i Asker sentrum. Leiligheten variere fra 2-roms til 4-roms på mellom 50 m² og 82 m².

Flere av leiligheten har innvendig takhøyde på opptil 4,5 meter, noe som gir en fantastisk romfølelse, flere med hems. Andre med flotte takterrasser på opptil 44 m².

Prosjektet byr på kvaliteter som store vindusflater, egen privat uteplass og moderne kjøkken og bad. Det legges opp til hyggelige, grønne fellesområder mellom byggene, rom for både lek og avslapping. Felles for leilighetene er en unik beliggenhet. Her bor du med nærhet til alt! I bygget vil det komme både matbutikk, baker og treningssenter, i tillegg har du kort vei til kollektivtransport og Askers hyggelige sentrum.

Variasjonen av størrelser på leilighetene legger til rette for et bomiljø sammensatt av mennesker i ulike aldre og livsfaser. På gateplan skaper vi lyse og gjennomgående lokaler for næringsvirksomhet som gjør at gågatene rundt bygget blir levende samt gir en god atmosfære i bybilde.

Enheter i Bankveien 10

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg