Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Art Garden

Velkommen til et urbant bykvartal sentralt i Drammen!
Pris

kr 4 707 972 - 6 712 472

Størrelse
62.3 - 80.8 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

21/53

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Art Garden skal bygges som et urbant bykvartal med lyse, fleksible 1-4 roms leiligheter i ulike størrelser. Det vil bli lagt stor vekt på estetikk, helhetlig planlegging og kunstnerisk utsmykning.

Alle leilighetene vil ha egen balkong og felles takterrasse, og det blir tilgang til et flott felles uteområde avskjermet fra gaten. Unikt med eiendommen er at den ligger veldig sentralt i Drammen.

Her får du en enkel hverdag i moderne og arealeffektive boliger med alt du trenger en kort spasertur unna. Rett nedenfor Art Garden ligger kjøpesenteret CC med 30 forretninger. Bade kan du gjøre rett nedenfor fra Bragernes strand, og Elveparkens omfattende turnett kommer du inn på fra samme sted ved Drammenselva. Herfra kan du spasere eller jogge utover i Fjordparken eller innover langs elven langt oppover på begge bredder.

Art Garden vil ligge få minutters gange fra det nye sykehuset på Brakerøya i Drammen, og har foreløpig overtagelse juni - september 2024. Gangavstand er det også til Brakerøya stasjon med hyppige togavganger til Oslo. Drammen stasjon og busstasjonen ligger også i rimelig gangavstand fra Art Garden.

I Art Garden skal du kunne leve det behagelige urbane livet både med høy og lav bypuls, og ha kort avstand til butikker, restauranter, barer og kaféer, og ikke minst til spennende gallerier som det finnes flere av i Drammen. Hver sommer i august avholdes Kunst elva rundt med utstillere tett i tett på begge elvebreddene, og et yrende folkeliv i tilknytning til dette. Elveparken er et kunstgalleri i seg selv med mange flotte og iøynefallende skulpturer.

Svanemerkede boliger

Leilighetene produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et energieffektivt hjem som er godt isolert, har bra luftkvalitet og gode lysforhold. Når du kjøper en svanemerket JM-bolig bidrar du også til å redusere den globale klima- og miljøbelastningen, og sikrer en bærekraftig fremtid for alle.


Parkering

Det er mulighet til å kjøpe parkeringsplass i garasjekjelleren til Art Garden. Det er 31 garasjeplasser til salgs hvor leilighetene fra 74–115 kvm får mulighet til å kjøpe først. Skulle det være noen av de største leilighetene som ikke kjøper garasjeplass vil de bli tilbudt andre leiligheter. Kjøp av parkeringsplass avklares samtidig som tildeling av boliger på VIP-salget ved å sende e-post til salgsleder om hvilken plass som ønskes.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Brandtenborggata 7, 3012, Drammen
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Pernille Strøm
Salgsleder
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!